Speak a dezvăluit MOTIVUL REAL al despărţirii de Adelina Pestriţu

Adelina şi Speak au format un cuplu timp de doi ani şi au fost la un pas să se căsătorească. Cei doi şi-au spus, însă, «adio», iar yvonurile privind separarea lor au circulat de mai multe luni. Ultima lor apariţie împreună a fost la premiile Radar de media, de la finele lunii septembrie.      

19 oct. 2016, 05:45
Speak a dezvăluit MOTIVUL REAL al despărţirii de Adelina Pestriţu

O poveste de dragoste care ar fi trebuit să se termine frumos s-a încheiat nefericit! Adelina Pestriţu şi Speak s-au iubit doi ani, şi-au făcut planuri de nuntă, dar la începutul săptămânii vedetea a anunţat oficial că s-a separat de artist. Motivele despărţirii nu au fost făcute publice, dar au circulat zvonuri potrivit cărora iubitul brunetei ar fi fost infidel.

După ce Adelina Pestriţu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj pentru fani, în care susținea că ea și Speak vor merge pe drumuri separate, astăzi, Speak a ținut să confirme spusele Adelinei și să mai adauge câte ceva. „Pentru început, țin să vă mulțumesc mult pentru mesajele de susținere și de empatie pe care mi le-ați trimis. Vreau să confirm această despărțire, subliniind declarațiile Adelinei din postarea de ieri. A fost o relație frumoasă de dragoste, poate chiar cea mai frumoasă pe care am trăit-o până acum și așa aș vrea să și rămână prin eleganța și discreția finalizării ei. Am decis împreună ca motivele care au dus la această ruptură să rămână ale noastre. Vă rugăm să ne respectați această decizie! Împreună, ținem să precizăm faptul că nu a fost vorba nici măcar de vreo tentativă al vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grăbesc să-l speculeze, probabil pentru că este cel mai des întalnit, dar și vandabil în același timp. O respect și o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toată această perioadă în care am trăit momente extraordinare împreună, perioadă în care pot spune că m-am maturizat destul de mult.

Pentru fani:
Ne vedem la concerte! Rămâneți conectați! Vă pup și vă mulțumesc pentru tot!

Pentru presă: 
Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere!”, 
a declarat Speak pe pagina personală de Facebook.

Imediat după această postare, reacțiile fanilor nu au încetat să apară:

„Normal că nu a fost infidelitate. Adelina și-a dat seama că banii sunt mai importanți pentru ea decât iubirea și eu știu cum te simți tu (care nu erai atât de bogat cum voia ea) în lumea ei. Asta e! Să îți dea Dumnezeu o fată care să te iubească mai mult decât ea. Și, oricum, eu mă uitam la voi pentru că îmi plăcea de tine, se vedea că o iubești și o răsfeți. Ea era mai doamnă, tu mai de cartier… Dar, cine știe, poate vă împăcați, dacă există, într-adevăr, iubire. Voi știți mai bine. Te pup…”, a fost răspunsul unei admiratoare la postarea lui Speak.