Speak, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre relaţia cu Adelina Pestriţu. „Mi se părea penibil…”

Speak şi Adelina Pestriţu formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz la ora actuală. Totuşi, cei doi încearcă să-şi ţină intimitatea departe de privirile indiscrete şi lasă să se vadă doar atât cât doresc.

RomaniaTV.net
04 iul. 2014, 08:35
Speak, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre relaţia cu Adelina Pestriţu. „Mi se părea penibil…”

Speak a apărut în viaţa Adelinei Pestriţu exact când începuse să se speculeze pe seama geloziei brunetei pe presupusa relaţie dintre fostul ei soţ, Liviu Vârciu, şi Ilinca Vandici. Mulţi au crezut că legătura dintre cântăreţ şi frumoasa vedetă TV era doar una de ochii lumii, pentru a-l face gelos pe Vârciu, însă până la urmă se pare că relaţia lor este una cum nu se poate mai frumoasă.

Adelina Pestriţu a luat prima DECIZIE legată de NUNTA cu Speak. Ce nu va avea voie cântăreţul să facă

Cei doi par că nu se grăbesc nicăieri şi o trăiesc la maximum, pas cu pas. Mai mult, cântăreţul a admis că relaţia cu Adelina Pestriţu l-a schimbat radical şi l-a făcut să-şi descopere laturi pe care habar nu avea că le are.

„Nu sunt un tip romantic, dar cu treaba asta mai noua, mi-am descoperit anumite parti. Cum ar fi sa duc o floare la o fata, se stie la ce fata. Nu prea faceam asta. Mi se parea penibil. Am spus intr-un context ca o relatie serioasa se concretizeaza intr-o casatorie. Cum am o relatie foarte serioasa, probabil se va concretiza intr-o nunta”, a spus Speak.

Adelina Pestriţu a primit INELUL de LOGODNĂ de la Speak FOTO

Şi Adelina Pestriţu pare că are gânduri mari cu această relaţie: „Este aşa cum nu am mai văzut pe nimeni de foarte mult timp. Şi nu mă aşetptam.. Este un om foarte sincer, foarte deschis, foarte haios. Dacă mă pui să-i găsesc un defect, nu ştiu să-i găsesc niciun defect”.

Adelina Pestriţu, sfâşiată de DURERE. Două persoane pe care le iubea enorm au murit la interval de o săptămână