Speak și Ștefania au dat lovitura în carieră! Cel mai îndrăgit cuplu din showbiz va avea propria emisiune

Ștefania și Speak vor avea propria lor emisiune. Cei doi artiști și-au anunțat fanii că vor putea fi văzuți pe Voyo, canalul online care transmite emisiunile ProTv.

22 feb. 2022, 13:03
Speak și Ștefania au dat lovitura în carieră! Cel mai îndrăgit cuplu din showbiz va avea propria emisiune

Speak a fost co-prezentator al emisiunii ”Chefi la cuţite”, iar acum s-a orientat pe ceva mai pe stilul lui. Artistul promite că noua lui emisiune are un format bazat pe multă adrenalină.

Începând de astăzi Voyo lansează show-ul digital „Aventura, strigaţi ura!”, cu Speak și Ștefania. Emisiunea celor doi va avea loc săptămânal, în fiecare marţi, miercuri, joi şi vineri, de la ora 20:00. Doar abonații Voyo vor avea disponibile episoade noi din acest show.

„Aventura, strigaţi ura! este un proiect care a început într-un moment de plină relaxare pentru mine şi Ştefania. Noi am plecat la începutul anului într-o vacanţă prelungită, o vacanţă în care am vrut să combinăm, cum am ştiut noi mai bine, aventura cu relaxarea. Am documentat toate peripeţiile prin care am trecut, de la ore petrecute în aeroport şi testele COVID 19 pozitive, până la timpul stat în izolare şi aşa a ieşit un jurnal de călătorie autentic şi plin de haz. Garantez că vă veţi distra cu noi şi nu doar atât, veţi vedea peisaje de vis şi detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat”, a spus Speak.

Ștefania și Speak, între carieră și dorința de a-și întemeia o familie

Speak şi Ştefania au oferit recent detalii despre nuntă. Cei doi îndrăgostiți nu au stabilit încă data, dar s-au gândit deja la cum va arăta fericitul eveniment. Ştefania vrea să aibă trei rochii de mireasă, iar partenerul ei îşi doreşte ca petrecerea să aibă loc pe plajă.

Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Sunt împreună de cinci ani şi au planuri de nuntă, însă nu au stabilit data exactă, unul dintre motive fiind şi restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

Recent, Speak și Ștefania au oferit detalii nebănuite legate de nunta lor şi nu s-au ferit să discute despre căsătorie. Ea a declarat că-și dorește o nuntă cu prietenii apropiați și să aibă parte de cea mai frumoasă petrecere.

Legat de rochia de mireasă, nu îşi doreşte doar una, ci trei. Se gândește deja la un creator de modă român, dar și la unul din străinătate.

Evenimentul va avea loc după ce se ridică restricțiile, spune Ştefania, pentru că-și dorește o petrecere mare.

„Nu am stabilit data nunții. O vom face când se ridică restricțiile. Vrem cea mai mare petrecere. Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură.

Pe lista de designeri se află și un român, dar și un designer din Dubai. Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă, însă e posibil să surprind pe toată lumea și să apar în costum de baie”, a spus Ștefania, iubita lui Speak, în podcastul lui Codin Maticiuc.