Speak şi Ştefania, detalii despre nuntă: „Vreau trei rochii de mireasă”

Speak şi Ştefania au oferit detalii despre nuntă. Cei doi îndrăgostiți nu au stabilit încă data, dar s-au gândit deja la cum va arăta fericitul eveniment. Ştefania vrea să aibă trei rochii de mireasă, iar partenerul ei îşi doreşte ca petrecerea să aibă loc pe plajă.

18 feb. 2022, 10:21
Speak şi Ştefania, detalii despre nuntă: „Vreau trei rochii de mireasă”
Speak şi Ştefania, detalii despre nuntă

Speak şi Ştefania, detalii despre nuntă. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Sunt împreună de cinci ani şi au planuri de nuntă, însă nu au stabilit data exactă, unul dintre motive fiind şi restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

Citeşte şi: Ștefania și Speak vor deveni părinți? Anunț – bombă în showbiz! „Bine ai venit în club, tati”

Speak şi Ştefania, detalii despre nuntă

Recent, Speak și Ștefania au oferit detalii nebănuite legate de nunta lor şi nu s-au ferit să discute despre căsătorie. Ea a declarat că-și dorește o nuntă cu prietenii apropiați și să aibă parte de cea mai frumoasă petrecere.

Legat de rochia de mireasă, nu îşi doreşte doar una, ci trei. Se gândește deja la un creator de modă român, dar și la unul din străinătate.

Evenimentul va avea loc după ce se ridică restricțiile, spune Ştefania, pentru că-și dorește o petrecere mare.

Nu am stabilit data nunții. O vom face când se ridică restricțiile. Vrem cea mai mare petrecere. Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură.

Pe lista de designeri se află și un român, dar și un designer din Dubai. Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă, însă e posibil să surprind pe toată lumea și să apar în costum de baie„, a spus Ștefania, iubita lui Speak, în podcastul lui Codin Maticiuc.