Speak şi Ştefania, testaţi pentru coronavirus, după ce au intrat în contact cu Nea Mărin: „Am ales să facem şi al doilea test”

Speak şi Ştefania s-au alarmat imediat când au auzit că Nea Mărin a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Pentru că au intrat în contact cu personajul principal din emisiunea “Poftiți pe la noi”, cei doi au decis să se testeze.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 14:08
Speak şi Ştefania, testaţi pentru coronavirus, după ce au intrat în contact cu Nea Mărin: „Am ales să facem şi al doilea test”

Nea Mărin a aflat că a contractat COVID-19 după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul “Poftiți pe la noi”, care urmează să fie difuzată la Antena 1. În prezent, el este internat la Institutul Matei Balș din Capitală.

Printre vedetele show-ului s-au numărat și Speak cu Ștefania, care s-au testat pentru coronavirus. Din fericire, rezultatul a fost negativ. Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic, a spus Speak pe YouTube.

Citeşte şi: Clipe grele pentru familia Mădălinei Manole. Tatăl regretatei artiste, sedat şi intubat la Terapie Intensivă

Nea Mărin, primele declaraţii după ce s-a infectat cu COVID-19

Nea Mărin a făcut primele declaraţii după ce s-a aflat că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. În prezent, vedeta, pe numele real Marin Barbu, este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”.

Marin Barbu, cunoscut în showbi drept Nea Mărin, a aflat că a contractat virusul după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul „Poftiți pe la noi”, care urmează să fie difuzată la Antena 1.

Am mers direct la «Matei Balș», la camera de gardă. Acolo m-au văzut și m-au internet, dar, cinstit să fiu, m-am panicat puțin pentru că vezi toată lumea asta așa speriată. Dar în clipa în care am ajuns aici și i-am văzut pe toți oamenii aceștia „cosmonauți”, m-am liniștit„, a declarat Nea Mărin pentru Antena 1.