SPECIAL: 3 ZODII taxate la bani de MERCUR RETROGRAD de primăvară. Atenție, efectele țin până după 31 mai 2023

Evenimentul astrologic își capătă reputația infamă de a cauza probleme tuturor, dar potrivit astrologilor, este de așteptat ca Mercurul retrograd din aprilie să afecteze cel mai mult urmatoarele TREI semne zodiacale.

25 apr. 2023, 06:38
SPECIAL: 3 ZODII taxate la bani de MERCUR RETROGRAD de primăvară. Atenție, efectele țin până după 31 mai 2023

Mercur retrograd 2023. Pregătește-te pentru haos, pentru că este din nou acel moment al anului. Mercur intră în retrograd pe 21 aprilie 2023, ceea ce înseamnă că emoțiile vor fi ridicate și răbdarea va fi scăzută până pe 14 mai, când va ieși. Totuși, ține cont de faptul că efectele pot ține și în perioada de umbra post-retrogradă care se va încheia în 31 mai 2023.

TAUR
Deși Mercur retrograd are loc în timpul sezonului Taur, semnul de Pământ pare să aibă o perioadă dificilă în următoarele câteva săptămâni. Taurii pot întâmpina provocări legate de finanțele lor, inclusiv cheltuieli neașteptate sau întreruperi în fluxul veniturilor. Acest lucru poate provoca stres și anxietate, deoarece taurii preferă să aibă un plan clar și stabilitate financiară. Este important să rămâi cu picioarele pe pământ și să ai răbdare. Obiectivele financiare sunt realizabile, dar pentru restul anului 2023, după retrograd.

GEMENI
S-ar putea să vrei să te gândești înainte de a-ți goli cardul de credit, dragi Gemeni. Astrologii avertizează că semnul tău ar trebui să acționeze cu prudență în chestiuni financiare, în timpul acestui Mercur retrograd. Pot exista întârzieri sau eșecuri în tranzacțiile financiare, contracte și negocieri, care necesită o atenție suplimentară la detalii și o planificare atentă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

A început Mercur retrograd în Taur. Chiar ni se întoarce viața pe dos? Ce explicații au astrologii

Cum sa cuceresti o femeie nascuta in zodia TAUR
Ca sa faci o femeie Taur sa se indragosteasca de tine, este important sa rezonezi cu natura ei de zodie de pamant si sa mentii promisiunea unei experiente pline de incantari senzuale care sa ii delecteze simturile.

Urmatoarele cinci sfaturi iti vor arata cum sa cuceresti o femeie nascuta in zodia Taur.
1) Nu grabi lucrurile
Prima regula de aur cand vrei sa atragi o femeie Taur este sa o lasi sa isi ia tot timpul de care are nevoie. Sa-i respecti ritmul. Este important sa fii rabdator intrucat nu va permite vreodata sa fie zorita si cu siguranta nu intr-un domeniu asa de important cum sunt dragostea si sexul. O femeie Taur are nevoie de ceva timp ca sa se simta confortabil in compania ta, sa iti cantareasca plusurile si minusurile in caz ca este intr-o relatie cu tine. Usor rigida si incapatanata, femeia Taur reactioneaza foarte urat la orice incercari de a i se forta mana. Asa ca, in loc sa ai initiative active de a cuceri acest tip, fii pregatit sa abordezi seductia intr-o maniera mai delicata si foloseste-ti puterile subtile de atractie ca sa il aduci sub vraja ta.

Horoscop 25 aprilie 2023. Surprizele plăcute vin abia spre seară şi nu pentru toate zodiile
2) Ai grija de look-ul tau
Desi femeia Taur este extrem de pragmatica, datorita planetei frumusetii si iubirii Venus care coordoneaza zodia, ea este si romantica si poate fi sedusa usor de un chip frumos si ingrijit. Ca sa ii captezi atentia, este esential sa fii cat de atractiv poti, avand grija suplimentara de fizicul tau, pielea ta, imbracamintea ta ce trebuie sa fie cat mai stilata. Trezeste simturile foarte dezvoltate ale unei femei Taur printr-un look si un miros de zile mari cand esti in preajma ei. Femeia Taur iubeste luxul, calitatea. Ai grija ca hainele tale sa fie la un nivel inalt, sa nu para ieftine. Ea isi doreste un partener pe termen lung si de aceea cauta din prima partenerul perfect.

3)  Nu face pe inabordabilul
Nu este greu sa faci o femeie Taur sa se indragosteasca de tine, cu conditia sa aplici regulile clasice de aur ale seductiei si sa nu faci ca lucrurile sa fie prea complexe. Nu pierde timpul cu strategii care nu vor functiona, cum ar fi sa o faci geloasa sau sa te prefaci greu de cucerit. Femeia Taur este un suflet necomplicat ce traieste bazandu-se pe cele cinci simturi pamantesti. Deci el nu se va prinde de asemenea stratageme.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.