A început Mercur retrograd în Taur. Chiar ni se întoarce viața pe dos? Ce explicații au astrologii

Mercur a mai fost retrograd, încă de la începutul anului 2023, însă era o continuare din decembrie 2022. Ce se întâmplă cu toate zodiile.

23 apr. 2023, 20:16
A început Mercur retrograd în Taur. Chiar ni se întoarce viața pe dos? Ce explicații au astrologii

În 21 aprilie 2023 a început primul Mercur retrograd al Noului an astrologic. Mercur a mai fost retrograd, încă de la începutul anului 2023, însă era o continuare din decembrie 2022. Cunoscută drept Mercur retrograd de primăvară, perioada cuprinsă între 21 aprilie și 14 mai 2023 aduce câteva semnale puternice.

Lună nouă, eclipsă de Soare, Mercur retrograd
Aprilie 2023 are menirea de a zdugui puțin atmosfera. La scurt timp după Luna nouă care a eclipsat Soarele în Berbec, Mercur, planeta comunicării, intră în obișnuita, dar deloc liniștita, perioadă de retrograd.

Cum spuneam, retrogradul începe la scurt timp după Luna Nouă din aprilie 2023 și eclipsa de Soare din aprilie 2023. Da, dintre toate lunile lui 2023, aprilie pare că agită foarte mult lucrurile. Retrogradul guvernează totul în tărâmurile cerești ale astrologiei, inclusiv modelele de gândire, raționamentul, mentalitatea și adaptabilitatea.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. O perioadă anevoioasă, cu multe provocări. Sunt lupte de dus, schimbări neaşteptate de înfruntat

Tot ce are legătură cu jurnalismul și activitatea editorială, precum și orice carieră care implică comunicare – presa scrisă, cărți, lucrări TV și radio – sunt toate asociate cu Mercur. Învățământul, ca și vânzările și marketingul, tot ce are legătură cu negocierea sunt meserii guvernate de planeta comunicării, Mercur.

Mercur este mesagerul zeilor în mitologie, așa că este asociat cu toată tehnologia noastră de comunicare, inclusiv telefoane, tablete și computere de toate dimensiunile. Căștile, imprimantele, dispozitivele de streaming și dispozitivele de difuzare sunt „în mâna” lui Mercur.

Ce se întâmplă când e Mercur retrograd
Se spune că Mercur este retrograd atunci când pare să se miște înapoi pe cer. Deloc surprinzător, planeta comunicării care se mișcă înapoi poate provoca ravagii. Se întâmplă de trei până la patru ori pe an timp de trei până la patru săptămâni de fiecare dată.

Citeste si Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală

Toate comportamentele, industriile și instrumentele de mai sus pot fi afectate atunci când Mercur retrogradează. Televizorul, telefoanele și căștile noastre. Ca să nu mai vorbim de toți Gemenii pe care îi cunoaștem. În perioada retrogradă, toate conexiunile lui Mercur eșuează, așa că respiră adânc și roagă-te să se salveze tot ce lucrezi la computer.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.