SPECIAL: Tranzitul lui Jupiter în Taur 2023-2024. Marele Benefic deblochează ENERGII magice

Jupiter în Taur poate crea uneori și o energie leneșă care face prea ușor să lenevim sau să amânăm ceea ce vrem să facem.

15 mai 2023, 15:22
SPECIAL: Tranzitul lui Jupiter în Taur 2023-2024. Marele Benefic deblochează ENERGII magice

De pe 16 mai 2023, Jupiter în Taur, unde va rămâne până pe 26 mai 2024. În călătoria sa prin Taur, Jupiter ne va ghida să ne concentrăm asupra fundațiilor pe care le-am construit și dacă mediul nostru creat ne permite să prosperăm, sau doar supravieţui. Jupiter în Taur va aborda, de asemenea, teme legate de plăcere, romantism și finanțe.

Jupiter este planeta expansiunii, iar mutarea sa în Taur se va extinde și va activa o zonă a vieții noastre, punand-o în centrul atenției pentru următoarele 12 luni.

În timpul petrecut în Taur, Jupiter va face și două alinieri incredibil de semnificative. Pe măsură ce intră în Taur, se va uni cu Nodul Nord, iar spre sfârșitul călătoriei sale, se va uni cu Uranus, deblocând niște energii incredibil de rare și magice.

Jupiter în Taur 2023-2024
Taurul este condus atât de Venus, cât și de Pământ și este conectat la bani, abundență, fertilitate, mediu, stima de sine și îngăduință.

Jupiter este planeta expansiunii și, pe măsură ce intră în Taur pentru șederea sa de 12 luni, va activa și extinde aceste teme. Prezența lui Jupiter va străluci ca un reflector, făcându-ne să ne concentrăm asupra acestor domenii ale vieții noastre și asupra modului în care putem obține mai multe beneficii din ele.

Jupiter este adesea considerat planeta norocoasă, deoarece ne ajută să ne concentrăm asupra aspectelor pozitive și să vedem cătușele de argint. Jupiter ne poate permite, de asemenea, să ne extindem mințile, aducând noi oportunități, perspective și o conștientizare mai profundă. Prezența sa poate duce, de asemenea, la treziri care ne oferă o înțelegere mai bogată a lumii.

Jupiter nu acționează rapid, așa că orice schimbări sunt instigate de acest flux cosmic va funcționa cel mai bine atunci când există o planificare metodică. Ia o abordare pas cu pas și nu te grăbi. Lent și constant poti sa câștigi cursa aici când Jupiter se află în Taur este implicat.

Jupiter poate crea uneori și o energie leneșă care face prea ușor să lenevim sau să amânăm ceea ce vrem să facem. Unul dintre cadourile pe care le oferă Taurul este să încetinească, să reflecteze la ceea ce este important și să-și facă timp să se oprească și să miroasa trandafirii. Problemele apar atunci când rămânem blocați în această stare până la punctul în care devenim lipsiți de direcție și ne pierdem sentimentul de scop.

Citește și: Care sunt cele 4 zodii care trebuie să strângă banii la saltea. Află cum îți va fi norocul în următoarea perioadă

Să ne facem timp pentru odihnă, plăcere și joacă este întotdeauna o idee minunată, dar cu Jupiter în Taur, poate trebuie să fim atenți la excesul de răsfăț.

Să aruncăm acum o privire la energiile cheie la care ne putem aștepta cu Jupiter în Taur.

Mediul pentru a prospera
Pe măsură ce Jupiter își începe călătoria în Taur, ne va ghida să ne gândim la mediile pe care le-am creat pentru noi înșine și dacă acestea ne susțin nu doar visele și obiectivele, ci și sistemul nostru nervos.

Pe măsură ce Jupiter și-a petrecut ultimele 12 luni în turneu prin Berbec, ne-a ghidat să plantăm semințe, să începem lucruri noi și poate chiar să luăm câteva salturi de credință. Dar acum că s-a mutat în Taur, vrea să cultivăm semințele care contează cu adevărat pentru noi și să ne asigurăm că mediul este configurat astfel încât să poată prospera.

Crearea unui mediu pozitiv este ceva ce putem valorifica în timp ce Jupiter face tururi prin Taur.
Dacă ești nemulțumit de situația ta de viață, de mediul de lucru sau chiar de mediile pe care le-ai creat în relațiile tale, acesta este momentul să faci o schimbare.

Putem extinde această idee despre mediu și mai mult, deoarece un reflector poate fi acordat asupra stării planetei noastre și asupra modului în care alegem să folosim sau să abuzăm de resursele acesteia. Taurul este, de asemenea, legat de agricultura, așa că este posibil să vedem și titluri în jurul acestor zone.

Jupiter este planeta expansiunii, așa că, deși poate aduce o mai mare conștientizare a modurilor în care ne putem îngriji și proteja planeta, poate aduce și o extindere a proiectelor care fac opusul. Energia este acolo pentru a o folosi; sperăm că îl putem folosi în direcția corectă.

Finanțe și bogăție
Jupiter în Taur tinde să fie semnătura pentru chestiunile financiare. Jupiter și Taur sunt amândoi conectați la abundență, așa că acesta ar putea fi un moment fantastic pentru a-ti extinde bogăția și resursele personale. Cu toate acestea, Jupiter și Taur pot fi, de asemenea, conectați la o abundență de datorii!

Citește și: Zodii protejate de Divinitate. Când protecţia divină îşi dă mâna cu karma

Oricum ar fi, este o oportunitate bună să folosesti intrarea lui Jupiter în zodia Taur pentru a iti pune în ordine finanțele. Nu doar bugetarea, cheltuielile și plata datoriilor, ci și investițiile. Investirea banilor se poate simți puțin intimidant, dar a învăța cum să investesti la nivelul tau de confort este o modalitate excelentă de a folosi o parte din această energie Jupiter în Taur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.