Zodii protejate de Divinitate. Când protecţia divină îşi dă mâna cu karma

Vi s-a întâmplat să observati ca anumiti oameni sunt mai norocosi decat ceilalti? Ati observat cum planurile lor sunt intotdeauna finalizate cu succes si cum totul le merge struna? Aceste persoane sunt oameni ca si noi si daca ne indreptam atentia catre karma si destin, vom observa ca aceste persoane pe care noi le consideram norocoase se afla in stransa legatura cu astrologia si cu protectia divina.

11 mai 2023, 11:09
Zodii protejate de Divinitate. Când protecţia divină îşi dă mâna cu karma

Zodii protejate de Divinitate. Astrologii ne confirma ca, in general, oamenii care au lucruri mari de realizat in aceasta lume se nasc sub semnul anumitor zodii si pe parcursul vietii se bucura de o protectie divina, de indrumare si semne care ii ajuta sa aiba un drum lin si realizari foarte mari. Unii se nasc in familii foarte bogate, altii au o minte de geniu sau sunt intuitivi si perspicace. Toti acestia se vor folosi de darurile primite la nastere pentru a –si face drumul in viata cat mai drept si mai frumos. Asadar, haideti sa vedem ce zodii se afla sub protectia divinitatii si ce trasaturi imprumuta nativilor.

Ingeri pazitori. Semne ca sunt cu tine. Cea mai puternica rugaciune catre ingerul pazitor

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Că semn cardinal de foc, este important pentru ține să vorbești despre nevoile tale și să te exprimi. Dar această Luna Nouă vizează și capacitatea ta de a comunica și de a te conecta cu ceilalți. Pe de altă parte, un tranzit care implică conducătorul tău planetar, Marte și planetă norocoasă Jupiter, îți va oferi o doză suplimentară de încredere. Cu toate acestea, este important să fim conștienți de potențialele greșeli de comunicare din cauza retrogradului lui Mercur pe fondul căruia se dezvoltă această Luna Nouă. Fii atent la punctele de vedere ale altora și alege-ți cu grijă cuvintele pentru a evita neînțelegerile în timpul acestui nou capitol. Având în vedere că Mercur retrograd face loc multor greșeli combinate care la rândul lor se combină cu impulsivitatea ta nativă, asigura-te că muncă ta este vizată și de altcineva și evită să mergi singur la întâlniri și negocieri. De asemenea, dacă în ultima perioada ați făcut schimbări sau ați luat împrumuturi, verificați să aveți întreagă documentație completă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna Iulie are un potențial extraordinar pentru a vă spori încrederea în voi și pentru a vă pregăti cu adevărat de provocările care vor urmă până la finalul anului. Iulie poate fi considerată o luna de învățare, va fi că un curs pregătitor pe care sub nicio formă nu trebuie să-l ratați. Nativii Taur vor fi vedetele acestei veri, vor câștiga notorietate, respect și încredere din partea celor din jur. Tot ceea ce gândesc și au în plan are șanse majore să devină realitate. Vor avea loc adevărate schimbări pe toate planurile mai ales dacă, nativul Taur va caută să se cunoască mai bine, să se accepte și să nu se frustreze de propriile deficiențe. Astfel, nimeni nu se va putea folosi de defectele acestuia și nu-l va putea răni sau constrânge.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Universul este pregătit să va susțină în întregime pentru tot ce înseamnă viață voastră, iar luna iulie asta are să va demonstreze. Veți trăi o revelație încă de la începutul lunii când veți acceptă tot ce vi se întâmplă acum, tot ce ați trăit și toate posibilitățile unui viitor neștiut încă. Va fi momentul cel mai frumos din viață voastră, o împăcare cu sufletele voastre dar și o determinare incredibilă de a decide în numele vostru. Indiferent de ceea ce va vor spune ceilalți, de sfaturile lor, de prezente mai mult sau mai puțin plăcute în calea voastră, intuiția vă va ghida pe cel mai bun drum. Iulie vă va arată cum să fiți voi înșivă, cum să vă trăiți viața într-un ritm propriu, în acord cu dorința inimii dar și cu putința trupului. Va fi o vindecare de care aveați mare nevoie pentru a va continuă traiul într-un sens calitativ și pentru a fi împăcați cu voință superioară cu destinul.

Horoscop Pavel Globa mai 2023. Avertisment pentru două zodii, lună cu pierderi grele

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii Rac sunt cei care se simt cel mai bine și mai confortabil în zona căminului, a familiei și a persoanei iubite. Cam asta se întâmplă cu în luna iulie, doar că la un nivel superior. Cu Soarele în semnul vostru, reușiți să va simțiți bine în orice situație și în orice loc sau companie v-ați afla. Veți avea mulțumiri pe plan profesional iar relația de suflet va fi și ea dinamică și lipsită de probleme speciale. Totuși, pe plan amoros ați putea să resimțiți atmosfera din cuplu ușor plictisitoare sau dacă nu, insuficienta față de astepatarile voastre. Dar nu este nimic care să va îngrijoreze, mai ales că, odată ce Soarele se apropie semnul zodiacal al Leului pe 22-23 iulie, va veți simți mai puternici și veți caută să clarificați motivele din cauza cărora nu primit ceea ce aveți nevoie de la partenerul de viață. Va veți oferi să va implicați și voi mai mult, cu scopul de fi mai bine. Vestea bună este că inițiativele voastre vor fi percepute în cel mai bun sens și că veți reuși să găsiți acel punct comun de care are nevoie relația voastră. Așadar, iulie va va oferi un sentiment inedit de siguranță, chiar dacă nu de perfecțiune. Veți regăsi liniștea sufletească și o dispoziție ușoară, efervescență, mai mult decât potrivită cu atmosfera de vara și vacanță. Vești bune în jurul datei de 19 iulie, fapt pentru care trebuie să fiți recunoscători micuțului Chiron care „lucrează” acum pentru a vă scapă de tensiuni și de fricile trecutului de care încă nu v-ați vindecat.

Zodii protejate de Divinitate. Vară fierbinte pentru Fecioare

Leu (23 iulie – 22 august)

Luna iunie este o scânteie de viață pentru voi, dragi nativi și ascendenți Leu. Va simțiți bine și arătați în formă maximă, luați ochii în orice mediu vă aflați și va fi imposibil să nu vă faceți remarcați. Într-un fel sau altul, subconștientul vostru a așteptat tot anul această luna iulie și nu s-a înșelat deloc pentru că energia astrală este la cote maxime pentru voi. Mai ales pentru cei care cred și practică legea atracției, luna iulie este un portal deschis de Univers pentru dorințele voastre. Tot ce aveți de făcut este să va lansați dorințele și ideile. Luați inițiative chiar dacă pot părea într-o prima faza riscante. Mai târziu se vor dovedi cea mai bună alegere pentru prosperitatea voastră. Punctul culminant al acestei luni este Luna Plină din Capricorn de pe dată de 13, o zi care se va dovedi miraculoasă, cu un potențial maxim. Iar ultima parte din această lună iulie va este și ea în mod special dedicată datorită Soarelui care trece în semnul vostru. Prima tema abordată de sezonul vostru va fi sfera sentimentală. Veți alege să va implicați mai mult, să aduceți ceva nou relațiilor voastre, să va surprindeți partenerul de viață cu inițiative interesante.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Dacă Fecioarele nu și-au găsit deja dragostea vieții lor, 2023 ar putea fi anul în care își găsesc în sfârșit dragostea adevărată, datorită întâlnirii lui Jupiter și Neptun în a șaptea lor casă astrologică, casa parteneriatelor. Deschide-ți -vă inima și aveți încredere să puteți găsi iubirea divină, mai ales aceia dintre voi care ați reușit să găsiți un echilibru între viața personală și cea profesională. Este momentul să faceți alegeri care să vă „hrănească” sufletele, care să vă aducă împlinirea. O altă veste bună, Luna Plină din dată de 13 din Capricorn va adaugă un plus de bucurie, o energie pozitivă și chef de viață. Veți fi dornici să vă îngrijiți mai mult, să vă înfrumusețați cu proceduri, tunsori, haine noi iar cu acest nou vibe veți fi dornici să ieșiți mai mult în lume, să va reluați o parte dintre legăturile vechi pe care le-ați abandonat. Așadar, iulie va fi una dintre cele mai norocoase luni ale acestui an. Va fi că un combustibil pentru ceea ce va urma în viitor. Profitați la maxim!

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Lucruri mari se vor intampla pentru tine cand vine vorba de cariera si ambitiile tale. Un pas mare in cariera, in salariu sau in ambele pot fi la orizont. In ambele cazuri, esti chemat sa preiei conducerea. Asigura-te ca esti atent la toate detaliile cand vine vorba de proiecte si prezentari. Totodata, pozitia planetelor iti reintaresc sinele spiritual in timp ce iti manifesti sensibilitatea cu usurinta. Aceasta putere superioara iti da stabilitate. Chiar te poti gandi si la o calatorie intr-o destinatie cu tenta spirituala. Esti atras spre actiuni caritabile si de mare impact sufletesc, ca si cum astfel iti speli unele vechi datorii karmice. Vei primi multa influenta favorabila pe care sa o folosesti spre beneficiul societatii. Fii atent cand vine vorba de spontaneitate pentru ca trebuie sa te controlezi mai mult. Riscurile mari nu sunt potrivite acestei luni pentru ca nu iti vor aduce rezultate pozitive.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Evoluția este o temă puternică pentru zodia voastră. Stabilitatea voastră vă va permite să explorați pe deplin lucruri precum relațiile romantice, noi cercuri de prieteni și oportunități în carieră. Pe lângă faptul că vă veți concentra pe elementele fundamentale, veți culege roadele muncii de până acum și veți începe să vă vedeți viața din ce în ce mai clar. Va fi un moment bun să împărtășiti lumii ceea ce gânditi și opiniile voastre iar faptul că vocea voastră va fi auzită vă va ridică enorm moralul. Marte tranzitează acum cea de-a 7-a casă astrologică din diagramă voastră, casă parteneriatelor. Din această poziție va va induce dorința să aveți mai multă grijă de sănătatea voastră și a partenerului dar și de atmosfera unei vieți de cuplu sănătoase. În concluzie, luna iulie va așeza nespus de bine lucrurile pentru voi. Veți primi ceea ce meritați din punct de vedere financiar iar sufletește veți stabiliza relațiile importante pentru voi.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pentru zodia Săgetător este foarte importantă onestitatea. Nu uită niciodată cine le-a fost alături și cine a încercat să-i saboteze atunci când ei au vrut doar binele comun. Se arată onești și înțelepi cu cei din jur, însă vor să li se răspundă cu aceeași monedă. Se frustrează atunci când află că cei pe care îi credeau prieteni le-au trădat încrederea.Săgetătorii sunt optimiști, iubitori de libertate, haioși, cinstiți și plini de înțelepciune. Pot fi cei mai spontani oameni din lume atunci când sunt înconjurați de prieteni și probabil sunt cei mai comunicativi nativi ai zodiacului. Tind să-și inspire prietenii spre o viață mai bună. Au mereu un as în mânecă și pot să amuze pe oricine cu glumele lor create pe moment.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este cel mai înțelept dintre cele patru elemente protejate de Univers. Va știi întotdeauna cum să profite de ajutorul venit din partea astrelor și nu va abuza de șansele oferite. Pe plan personal va avea acces la cele mai inedite relații, însă va dori să exploreze în detrimentul unei relații de lungă durată. Acest nativ se va plia cu siguranță pe mai multe personalități, indiferent de natura lor. Atât la locul de muncă, dar și în viața personală, va ști să se facă plăcut. Va putea să ia întotdeauna decizii bine conturate și rareori va avea parte de momente mai puțin plăcute în viață. Toate aceste momente pozitive dăruite de Univers îi vor da încrederea necesară pentru a-și realiza planurile de viitor. Cu toate acestea, efortul depus în realizarea lor va trebui dozat în cantități egale. În caz contrar, Capricornii se pot trezi secătuiți de energie.

Zodii protejate de Divinitate. Peştii se află pe ultimul loc în cadrul celor patru zodii protejate de Univers

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Daca ai petrecut prea multe ore in ultima vreme in stres ridicat la locul de munca sau aglomerat in prea multe lucruri, este timpul pentru o schimbare. Cariera insa continua sa iti domine mintea si sa iti consume timpul si atentia. Nu o lasa sa te acapareze de tot si sa neglijezi familia si viata ta personala. Dupa primele zece zile, viata curenta poate deveni mai complicata din cauza influentelor primite. Ai de rezolvat unele provocari care iti pot aduce tensiune si confuzie. Trebuie sa ramai calm si sa folosesti sustinerea celor dragi ca sa te descurci cu circumstantele aparute. Pana la urma vei vedea ca lucrurile se dezvolta in avantajul tau.Merită să arătați loialitate față de opiniile celorlalți, evitând presiunea, controlul sau constrângerea la orice. Chiar nu este perioada cea mai potrivită pentru manipulare și concurență acerbă. Evenimentele care au loc în această perioadă vă pot demonta unele iluzii, pot extrage câteva schelete din dulapul personal, așa că unii vor trebui să suporte circumstanțele predominante și schimbările asociate cu mediul lor. Mijlocul lunii e armonios, veți fi înconjurați de oameni buni, distracție și atmosferă festivă. Totuși, o confruntare deschisă cu partenerul poate deveni un obstacol în chestiuni importante, poate interfera cu implementarea planurilor și sarcinilor curente,poate expune probleme vechi și nerezolvate în domeniul relațiilor.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Semn de apă, acest nativ este ghidat de intuiție, emoție și creativitate. Se află pe ultimul loc în cadrul celor patru zodii protejate de Univers și are capacitatea de a simți lucruri pe care alții nici nu le observă. Peștii se bazează pe lucrurile practice, astfel că vor dori întotdeauna să fie convinși că pot realiza pe cont propriu chiar și cele mai minore cerințe. Cu toate că se găsesc întotdeauna în cele mai sănătoase relații de iubire, nu vor accepta monotonia. Dacă partenerul de viață nu le poate oferi adrenalină, schimbare de scenariu sau o viață împlinită, se vor retrage. Sunt vizionarii zodiacului, asta pentru că se găsesc constant într-o stare de visare pe care cu greu o vor înțelege apropiații. La locul de muncă se află într-o stare de alertă, asta pentru că își doresc întotdeauna să își arate calitățile. Vor fi lăudați și apreciați, însă nu vor ști când să ia o pauză pentru a își încărca bateriile.