Specialiştii din Marea Britanie confirmă tratamentul folosit de dr. Flavia Groşan împotriva COVID-19. Ce spune medicul român

Un studiu realizat în Marea Britanie demostrează fapul că tratamentul COVID-19 cu ajutorul inhalatoarelor pot accelera vindecarea. Este acelaşi tratament contestat în România pe care medicul Flavia Groşan l-a folosit pentru a-şi trata pacienţii.

21 iun. 2021, 22:47
Specialiştii din Marea Britanie confirmă tratamentul folosit de dr. Flavia Groşan împotriva COVID-19. Ce spune medicul român

Specialiştii din Marea Britanie confirmă tratamentul folosit de dr. Flavia Groşan împotriva COVID-19. Flavia Groşan susţine că ar fi vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu coronavirus cu o schemă tratament diferită de cea aprobată de Ministerul Sănătăţii.

Specialiştii din Marea Britanie confirmă tratamentul folosit de dr. Flavia Groşan împotriva COVID-19. Ce spune medicul român

Atunci, din păcate, recomandările medicului Groşan au fost respinse de sistemul medical din România. Acum însă, aceste idei se bucură de susținerea medicilor britanici care reconfirmă beneficiile tratamentului COVID-19 cu medicamente comune accesibile oricui. Astfel, medicii britanici susțin că, inhalatoarele recomandate în cazul persoanelor care suferă de astm pot accelera vindecarea după infecția cu COVID-19. Doctorii care au prescris pacienților COVID-19 tratament tip suspensie de inhalat au raportat faptul că în anumite cazuri bolnavii şi-au revenit mai repede cu până la trei zile, precizează publicaţia Daily Thelegraph.

“În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!

Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare.

Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta”

Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau, a declarat pneumologul Flavia Groșan, la Antena 3.

Citeşte şi: Flavia Groşan rupe tăcerea. Pneumologul face noi dezvăluiri incendiare: Dumnezeu lucrează prin oameni. Respect firul roşu al schemei, doar scot şi adaug în funcţie de caz!
 

 


loading...
Partenerii noștri