Spectacol grotesc la cursele de cai: O beţivă îi bate pe toţi bărbaţii care-i ies în cale VIDEO

Cupa Melbourne din Australia, la care au fost prezenţi şi prinţul Charles şi Camilla, a fost umbrită de câteva incidente provocate de persoane în stare de ebrietate. Între acestea, o femeie care a băut prea mult s-a supărat pe lume şi pe viaţă şi a început să împartă pumni în stânga şi în dreapta.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 10:38

Cursele de cai sunt poate printre cele mai frumoase evenimente sportive din lume. Dar, se pare că aceste competiţii nu mai sunt ce au fost. La Cupa Melbourne au fost invitaţi şi Prinţul Charles cu soţia lui, Camilla, care au vizitat continentul, în cadrul Jubileului de Diamant.

Momentul culminant şi, totodată, şocant, a fost atunci când  o tânără beată criţă, abia ţinându-se pe picioare, îi pocneşte pe cei care îi ies în cale.

Spectacolul grotesc s-a petrecut în Australia, în Melbourne, cu ocazia Flemington Rececourse, din cadrul Cupei  Melbourne şi a fost înregistrat de Gavin Capron, care l-a postat pe YouTube, scrie Daily Mail. A fost nevoie de cinci bodyguarzi ca să o potolească pe femeie şi să o scoată din mulţime.