Spectacol la eliberarea lui Ciprian Pian din puşcărie. „A ieşit dulceaţa României, răsfăţatul familiei!” VIDEO

Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, a fost eliberat din închisoare, iar evenimentul a adus mai mulţi membri ai clanului la porţile închisorii. Aceştia au făcut un live pe TikTok, care a devenit viral.

10 iun. 2023, 12:02
Spectacol la eliberarea lui Ciprian Pian din puşcărie. „A ieşit dulceaţa României, răsfăţatul familiei!” VIDEO
Spectacol la eliberarea lui Ciprian Pian din puşcărie. "A ieşit dulceaţa României, răsfăţatul familiei!" VIDEO

Spectacol la ieşirea lui Ciprian Pian din puşcărie. Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, a devenit liderul clanului Duduianu după ce fratele său, Emi Pian, a fost ucis în august 2020. Acesta a fost arestat preventiv, în decembrie anul trecut, fiind acuzat că și-ar fi determinat fiul în vârstă de trei ani să facă „gesturi nepotrivite” cu tentă sexuală, considerându-le „un semn al maturității și al masculinizării”. Dosarul ar fi fost deschis după o plângere formulată de fosta amantă a bărbatului, care, pentru o scurtă perioadă, i-a fost chiar soție.

„Să ştie toată galaxia, a ieşit dulceaţa României, răsfăţatul familiei, Ciprian Pian! Să vă dea Dumnezeu sănătate şi mulţi ani în libertate, una dintre cele mai frumoase familii din ţara românească, familia Pian!”, este mesajul transmis de interlopii din Clanul Duduianu.

@smecheriisilautarii Sa stie toata galaxia , A iesit dulceata Romaniei , rasfatatul familiei , Ciprian Pian !!! sa va dea Dumnezeu sanatate si multi ani in libertate , una dintre cele mai frumoase familii din tara romaneasca , familia Pian ! #smecheriisilautarii #viral#fyp#foryou #foryoupage ♬ original sound – Smecherii si lautarii

Ciprian Pian a mai fost arestat, în august 2020, când a fost acuzat că, împreună cu fratele lui, Grațian, a încercat să-l omoare pe Richard Gheorghe, imediat după ce acesta l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian.

Citeşte şi: Ucigaşul lui Emi Pian a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Ce pedepse au primit fraţii interlopului, care au încercat să-i răzbune moartea

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis prin înjunghiere de Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, la 4 august 2020, după un scandal iscat la un joc de barbut. Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi, ar fi încercat să-l omoare pe Richard.