Spectacol la pielea goală! A furat SUV-ul pe care a cântat dezbrăcat şi a făcut ravagii VIDEO

Scene incredibile într-un orăşel din statul american Arizona. Un bărbat s-a dezbrăcat pe stradă, a deturnat o maşină şi a lovit cu ea alte 5 autovehicule. Mai multe persoane au fost rănite în urma coliziunilor, iar pagubele materiale sunt considerabile. În cele din urmă, individul a fost arestat şi va fi supus unei expertize psihiatrice. 

RomaniaTV.net
01 iul. 2012, 08:45
Spectacol la pielea goală! A furat SUV-ul pe care a cântat dezbrăcat şi a făcut ravagii VIDEO

Întregul episod s-a petrecut în localitatea Scottsdale din Arizona. Bărbatul îşi conducea propria maşină, când a provocat primul accident. A izbit cu vehiculul său un autoturism care circula regulamentar.

În acel moment, individul a ieşit din maşină şi s-a urcat pe acoperişul unui SUV oprit în apropiere. S-a dezbrăcat complet şi a început să cânte şi să ţipe la trecători.

După acest spectacol, omul a furat SUV-ul şi a plecat cu el în trombă pe străzi. A mai lovit alte cinci autoturisme, înainte de a se opri într-un şanţ. A vrut atunci să mai deturneze o maşină, dar a fost reţinut de poliţie. 

„Suspectul a fost arestat fără incidente, a fost chiar cooperant cu ofiţerul care l-a reţinut. Acum încercăm să ne dăm seama care era problema acestui om”, a declarat unul dintre poliţişti. 

Anchetatorii nu ştiu deocamdată ce l-a determinat pe suspect să comită o asemenea faptă. Ei au cerut o expertiză psihiatrică şi teste care să stabilească dacă individul a consumat alcool sau droguri.