Spectacole – examen la Facultatea de Arte, Hyperion

Studenții Facultății de Arte a Universității Hyperion, anul III, de la specializarea Actorie, susțin examenele ca adevărate spectacole, în faţa profesorilor si a publicului.

RomaniaTV.net
10 feb. 2016, 09:44
Spectacole – examen la Facultatea de Arte, Hyperion

Andreea Bădeanu, Emanuel Bighe

Clasa Maia Morgenstern și Tache Florescu a deschis această sesiune de examene, cu spectacolul „Proștii sub clar de lună” de Theodor Mazilu.

 O piesă jucată, îndrăgită în teatrele tinere, a căpătat altă dimensiune.                                                            Reușita principală a spectacolului este viața construită în interiorul textului propriu-zis. N-a mai rămas nimic din retorica arhicunoscută a comediei maziliene. Actori tineri, cu o înțelegere nouă față de text, fără gargara obișnuită, fără stridențe, fără bășcălia de doi bani, au reusit sa trezeasca emoţii în sală.

Un text lucrat, o comunicare excelentă de grup, un spectacol convingător și frumos, sunt aprecierile făcute de profesori pentru prestația studenților.

 După examen au urmat discuții și o sesiune foto cu studenții și profesorii Maia Morgenstern, Tache Florescu, Adela Mărculescu, Mihaela Triboi, Dan Tudor, Doina Ruști, dar și rectorul Universității.

Mai mult detalii găsiţi pe site-ul Universităţii Hyperion Bucureşti