Spectacolele Forever Crazy de la Bucureşti au fost anulate

Seria de spectacole "Forever Crazy" de la Bucureşti a fost anulată. Legendarul cabaret ar fi trebuit să fie văzut în perioada 23-26 mai, la World Trade Plaza, dar din motive de ordin logistic acest lucru nu va mai fi posibil. Cei care au achiziţionat deja bilete pot recupera banii achitaţi.

RomaniaTV.net
08 mai 2013, 19:00
Spectacolele Forever Crazy de la Bucureşti au fost anulate

„Spectacolul original Forever Crazy programat in perioada 23 – 26 mai la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center nu va mai avea loc in aceasta primavara, la baza deciziei fiind motive de ordin logistic care afecteaza mai multe spectacole din cadrul turneului”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Cele patru reprezentaţii Crazy Horse ar putea fi reprogramate, în funcţie de programul viitor al turneului, mai multe detalii urmând a fi comunicate ulterior.

Organizatorii au anunţat că persoanele care si-au achizitionat bilet pentru oricare dintre cele patru reprezentatii Forever Crazy programate intre 23 si 26 mai la World Trade Plaza au posibilitatea de a-si recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vanzare de la care a fost cumparat, respectiv reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau de pe www.myticket.ro, in perioada 9 mai – 17 iunie.