Spectacolul „Rumble in the Jungle” cu Jimmy Tamley, în premieră, în România

Toamna aduce o surpriză de proporţii pentru copii şi părinţi: show-ul “Rumble in the Jungle”, singurul spectacol cu marionete, conceput special pentru cei mici de către un artist ventriloc, ajunge în premieră în România, pe 3 noiembrie.

RomaniaTV.net
17 iun. 2013, 09:01
Spectacolul „Rumble in the Jungle” cu Jimmy Tamley, în premieră, în România

“Rumble in the Jungle” va însemna o întâlnire de neuitat cu lumea junglei, în viziunea lui Jimmy Tamley, cel mai apreciat ventriloc păpuşar din Europa. Pe 3 noiembrie, scena Palatului Naţional al Copiilor va fi invadată de elefantul Pee Wee, foca Slippy, gorila Rufus, struţul pe nume Camilla şi de multe alte personaje care fac pozne în junglă, animate de Jungle Jim.

Show-ul Jungle Jim – Rumble in the Jungle este un eveniment, comic, alert şi deosebit de atractiv din punct de vedere vizual. Tocmai de aceea este considerat un tip de divertisment adecvat pentru orice vârstă. Talentat, dar şi un profesionist al divertismentului, Jimmy Tamley oferă un show captivant, fermecător şi interesant pentru toate categoriile de spectatori: dacă un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu îşi va putea lua ochii de la artistul ventriloc.  

Jimmy Tamley îi va cuceri pe spectatori, mânuind năbădăioasele marionete şi  împrumutându-şi vocea numeroaselor personaje puse pe şotii. Iar cei mici vor mai avea un motiv de încântare: prezenţa pe scenă a actriţei Nouria Nouri, realizatoarea emisiunii „Salveaz-o pe Albă ca Zapada” de la Itsy Bitsy FM, care va completa reprezentaţia, din postura de gazdă locală.

Pe 3 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor vor avea loc două reprezentaţii cu spectacolul Rumble in the Jungle, prima la ora 11, iar a doua la ora 17.00. Pentru cele două showuri se pun în vânzare următoarele categorii de bilete:

Categoria VIP – 100 lei (întâlnire şi poza cu artistul şi marionetele, plus cadou surpriză)

Acces general – 60 lei

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro.