Spectacolul „Un Capricorn sub stele” va avea premiera pe 9 aprile

In data de 9 aprilie la ora 20, la Cinema Pro, are loc premiera spectacolului " Un Capricorn sub stele", dupa o comedie de Alexandr Galin, in regia Brindusei Novac.

01 apr. 2019, 11:43
Spectacolul „Un Capricorn sub stele” va avea premiera pe 9 aprile

Alexandr Galin este un consacrat dramaturg, iar piese lui se joaca astazi atat la Moscova, cat si la Tokyo, Paris, New York, Berlin, dar mai ales la Londra unde acesta locuieste in prezent.

Regizorul Brindusa Novac, la randul ei, a primit in cariera sa artistica zeci de premii nationale si internationale si ca de fiecare data a creat, prin intrepatrunderea artelor, un produs artistic unitar!

Astfel, ca intr-o atmosfera a filmului, isi face aparitia, prin acest spectacol, teatrul de buna calitate, dar nu oricum, ci folosind mijloacele cinematografice.

In acest spectacol, viata aluneca pe valurile pasiunii, spectatorii fiind purtati de personaje intr-o comedie geniala, efervescenta si eleganta!

Magda Catone, Anca Sigartau si Andrei Duban nu numai ca interpreteaza roluri magistrale pe textul marelui scenarist, ci isi dezvaluie harul in interpretarea muzicii live. Palmaresul celor trei protagonisti nu mai are nevoie de nicio trimitere la zecile de roluri jucate in teatru, filme si televiziuni, succesul lor fiind incontestabil.

Decorurile sunt realizate de Noni Molete, un scenograf apreciat in arta spectacolului si a filmului.

O echipa remarcabila va propune un spectacol deosebit, intr-o locatie exceptionala in care veti intra in lumea filmului prin teatru si in lumea teatrului prin film !

Biletele se gasesc la casa Cinema Pro si la agentiile Entertix, Myticket si Eventim.