Spice Girls au uimit publicul la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2012 GALERIE FOTO

Concertul Spice Girls de la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra a fost cel mai aşteptat moment al spectacolului. Fetele, reunite după mai mulţi ani, nu au dezmăgit, având un show de zile mari.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 09:12

Ele au intrat pe scenă în vârful a cinci taxiuri negre londoneze, personalizate pentru fiecare dintre ele, şi au stârnit aplauzele publicului când au cântat primul lor hit, Wannabe.

Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel B, Mel C şi Emma Bunton au trecut apoi la un dans plin de energie pe melodia Spice Up Your Life.

După spectacol, Geri a scris pe Twitter: „A fost incredibil!!! Vă mulţumesc la toţi, vă iubesc!”. Victoria a fost şi ea încântată de show, postând o fotografie adorabilă pe Facebook, din culise, şi a scris: „Am reuşit!! Vă iubesc fetelor atât de mult!!!”.

Se crede că la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2012 a fost ultimul concert Spice Girls.

Grupul a apărut acum 18 ani şi a avut un succes răsunător datorită melodiei lor de debut, Wannabe, care rămâne cel mai bun cântec al unei formaţii feminine din istorie. Spice Girls s-au despărţit în 2001, la câţiva ani după ce Geri a părăsit grupul.