Spike şi Adrian Minune, show cum n-ai mai văzut la SoundClash. Fanii rap, rock şi reggae au dat-o pe manele VIDEO

Spike şi Irina Rimes s-au confruntat pe scena SoundClash, eveniment care a ajuns la a IV-a ediție. Fiecare artist a avut invitaţi speciali care să-i suţină şi alături de care să cânte. La final, învingătorul a fost desemnat de public.

17 mai 2022, 15:43
Spike şi Adrian Minune, show cum n-ai mai văzut la SoundClash. Fanii rap, rock şi reggae au dat-o pe manele VIDEO
Adrian Minune şi Spike / Foto: Bogdan Buda, RedBull SoundClash

Spike şi Adrian Minune, show cum n-ai mai văzut la SoundClash. Spike a deschis „bătălia” cu piesele din repertoriul propriu, apoi a venit rândul Irinei Rimes să facă spectacol.

Spike şi Adrian Minune, show cum n-ai mai văzut la SoundClash

Duelul a început cu un cover şi cei doi artişti au cântat pe rând o piesă celebră, adaptată stilului propriu. O altă provocare a fost interpretarea, de la jumătate, a unei piese începute de adversar. Cel mai aşteptat moment a venit la final, când cei doi concurenți au cântat alături de invitaţii urpriză. Irina Rimes i-a avut alături e Carla’ s Dream, surorile Oşoianu şi Damian Drăghici, însă Spike a dat lovitura cu Adrian Minune!

Câți bani cere Adrian Minune ca să cânte la o nuntă. Artistul cere o avere pentru doar o oră de cântat

Conform regulamentului, câştigătorul a fost desemnat de entuziasmul fanilor. După ce s-au măsurat decibelii, Spike a fost declarat învingător în duelul cu Irina Rimes, decisivă fiind prestaţia lui Adrian Minune, care a cântat celebra melordie „Chef de chef” și un refren al piesei „Așa sunt zilele mele”. Toată lumea a cântat și dansat alături de cei Spike şi Adrian Minune, mai ales că nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea duet.

Pentru că aceste spectacole se bucură de succes şi au ajuns deja la a patra ediţie, organizatorii pregătesc şi alte dueluri între artişti celebri din România.