Spitalele din Capitală care asigură asistenţă medicală de urgenţă în perioada Crăciunului

Nouă spitale din Capitală, dintre care două de copii şi câte unul de oftalmologie şi arşi, dar şi Ambulanţa Bucureşti - Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în perioada Crăciunului, a anunţat, joi, Ministerul Sănătăţii.

RomaniaTV.net
20 dec. 2012, 09:49
Spitalele din Capitală care asigură asistenţă medicală de urgenţă în perioada Crăciunului

Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 21-27 decembrie va fi asigurată de Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” şi Spitalul Clinic de Urgenţă Copii „M.S. Curie”.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov va avea program normal de lucru în perioada 21 – 27 decembrie, asigurând şi eliberarea de certificate constatatoare de deces în zonele pe care le deserveşte. Solicitările populaţiei vor fi preluate la numărul unic de urgenţă 112.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, în Sectorul 1, sesizările fiind preluate la numerele de telefon 021/3112180 şi 021/3112190.