Spitalul Colentina redevine spital COVID. Ludovic Orban: „DSP a emis aviz de funcţionare pentru 100 de paturi”

Premierul României a declarat la Digi24 faptul că spitalul Colentina redevine spital COVID, iar DSP a emis un aviz de funcționare pentru 100 de paturi. De asemenea, acesta a menționat că urmează crescută capacitatea.

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 17:51
Spitalul Colentina redevine spital COVID. Ludovic Orban: „DSP a emis aviz de funcţionare pentru 100 de paturi”

”Şi în Bucureşti am pus în dispozitiv spitale noi: spitalul Witing, spitalul Ilfov. Spitalul Colentina va fi redat pentru tratarea pacienţilor COVID. Deja, DSP a emis aviz de funcţionare pentru 100 de paturi. Urmează să creştem capacitatea”

Citește și: Ludovic Orban: „Problemele cele mai mari le avem la Bucureşti şi la Iaşi. Asistăm la o creştere a numărului de cazuri”

De asemenea, premierul susține că a crescut numărul de apelerui pe Ambulanță și din acest motiv a trebuit crescută capacitatea de primire a apelurilor.

Încercăm să angajăm studenţii care îşi dau examenul pe Terapie Intensivă, infecţioase, pentru a-i angaja cât mai repede. A crescut numărul de apeluri pe Ambulanţă şi a trebuit să creştem capacitatea de primire a apelurilor. Mesajul pe care vreau să-l transmit e că e mai simplu să nu te îmbolnăveşti”