Spitalul Colentina va primi din nou pacienţi non-COVID

Spitalul Clinic Colentina îşi va deschide din nou porţile şi pentru pacienţii non-COVID, a anunţat managerul spitalului Colentina, medicul Victor Cauni.

14 mai 2021, 11:13
Spitalul Colentina va primi din nou pacienţi non-COVID

Spitalul Clinic Colentina va primi din nou pacienţi non-COVID de săptămâna viitoare, se arată într-un comunicat al unităţii medicale.

„În urma obţinerii avizului temporar de funcţionare în regim mixt eliberat de către DSPMB, vă informăm că în foarte scurt timp Spitalul Clinic Colentina îşi va deschide din nou porţile şi pentru pacienţii non-COVID.

Data exactă de redeschidere a spitalului în regim mixt (COVID şi non-COVID) va fi anunţată public în timp util în cursul săptămânii viitoare pe toate canalele de comunicare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de conducerea Spitalului Clinic Colentina.

Citeşte şi: Rata de incidenţă COVID, aproape de 1 în Bucureşti. Când revin toţi elevii la şcoală

Potrivit sursei citate, funcţionarea spitalului în regim mixt se va face cu respectarea circuitelor separate conform normelor în vigoare.

Citeşte şi: Raport național: Câte persoane s-au infectat după rapel. Peste 90% au fost vaccinate cu acest ser

Spitalul Colentina a fost primul spital „generalist” din România transformat în spital suport COVID de la debutul pandemiei de coronavirus. S-a întâmplat prima dată în 16 martie anul trecut, când toți pacienții care nu erau infectaţi au fost fie externaţi, fie transferaţi către alte spitale.