Spitalul de Boli Cronice Câmpeni, amendat cu 10.000 de lei din cauza lipsei de containere pentru suspecţii COVID

Spitalul de Boli Cronice Câmpeni a fost amendat cu suma de 10.000 de lei pentru că nu a amplasat containere destinate persoanelor suspecte de coronavirus, cărora le-au fost făcute teste şi aşteaptă rezultatul.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 11:36
Spitalul de Boli Cronice Câmpeni, amendat cu 10.000 de lei din cauza lipsei de containere pentru suspecţii COVID

DSP Alba a anunţat că amenda a fost dată pentru nerespectarea recomandările anterioare ale instituţiei, potrivit Mediafax. Conducerea spitalui trebuia să instaleze două containere cu destinaţia de izolator pentru persoanele care aşteaptă comunicarea rezultatelor testelor pentru coronavirus.

Citeşte şi: Managerul Spitalului Victor Babeş, după ce i-a ameninţat pe români că îi aşteaptă cu lumânări la spital: Nu suntem torţionari

„Informațiile potrivit cărora unul dintre medicii de la respectiva unitate spitalicească nu ar fi purtat echipament de protecție atunci când a venit în contact cu un pacient pozitiv nu s-au confirmat”, transmite DSP Alba.

Controlul inspectorilor DSP Alba a avut loc în urma unui protest în curtea Spitalului de Boli Cronice Câmpeni unde mai mulți medici și pacienți au cerut demisia conducerii.