Spitalul de Urgenţă Floreasca: Starea poliţistului accidentat de omul de afaceri turc rămâne foarte gravă

Starea polițistului de la Rutieră, accidentat de omul de afaceri turc Abdullah Atas, este în continuare foarte gravă, a declarat joi Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca.

13 aug. 2015, 13:20
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Starea poliţistului accidentat de omul de afaceri turc rămâne foarte gravă

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, a declarat că polițistul accidentat de omul de afaceri turc Abdullah Atas este internat la secția de terapie intensivă, iar starea lui nu a suferit nicio modificare în bine.

Potrivit Agerpres, în urma accidentului, polițistul a fost supus mai multor intervenții la Spitalul Floreasca.

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care a accidentat grav polițistul, a fost dus pe 6 august pentru audieri la Parchetul Tribunalului București, aceasta fiind prima audiere a cetățeanului turc după accident.

După audieri, omul de afaceri turc a fost transferat de la Spitalul Penitenciar Rahova în arestul central al Poliției Capitalei.

Judecătorii de la Tribunalul București au confirmat, pe 3 august, mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile emis pe numele lui Abdullah Atas.

La începutul lunii august, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km, până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

Citeşte şi Primele declaraţii ale milionarului turc care a târăt pe capotă un poliţist: „Nu-mi amintesc nimic”