Spitalul de Urgenţe Oftalmologice: Starea copilului fără acte rănit la ochi se ameliorează

Starea de sănătate a copilului de 7 ani fără acte, rănit la ochi, înregistrează o ameliorare, în urma aplicării unui tratament complex, local și general, a anunțat, miercuri, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice, Monica Pop, prin intermediul unui comunicat remis presei.

27 mai 2015, 12:32
Spitalul de Urgenţe Oftalmologice: Starea copilului fără acte rănit la ochi se ameliorează

Noutăți îmbucurătoare în cazul copilului fără acte rănit la ochi și internat la Spitalul de Urgențe Oftalmologice: în urma tratamentului complex, local (specific, la ochi) și general (perfuzii cu antibiotice în asociație), se înregistrează o ameliorare a stării ochiului afectat. Acum noi, medicii, sperăm la mai mult„, a declarat medicul Monica Pop.

Copilul, care risca să își piardă un ochi și care nu are niciun document de identitate, a fost operat gratuit la Spitalul de Urgențe Oftalmologice București.

Potrivit managerului spitalului, Casa Națională de Asigurări de Sănătate nu acoperă costul tratamentului, deoarece copilul „nu există” neavând niciun document.

Copilul, înțepat cu o sârmă în ochi, s-a prezentat duminică la Compartimentul de Primiri Urgențe al spitalului.

Tatăl copilului este închis pentru crimă, mama este în Spania, iar copilul este crescut de mătușă. Copilul nu are certificat de naștere, deci nici CNP, niciun fel de act. Contactată telefonic, mama refuză internarea și tratamentul copilului„, a precizat Monica Pop.

Citeşte şi SCANDAL în Călăraşi după ce un copil fără identitate a fost operat fără acordul mamei VIDEO