Spitalul Judeţean din Tulcea va avea prima ambulanţă pe apă

Victor Ponta a declarat, joi, că Spitalul Judeţean din Tulcea va primi fonduri pentru a achiziţiona o ambulanţă pe apă, prima de acest tip.

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 14:33
Spitalul Judeţean din Tulcea va avea prima ambulanţă pe apă

„Mă bucur că şi Spitalul din Tulcea va beneficia de un UPU modern. Ministrul Bănicioiu i-a anunţat că pentru prima dată vor avea o ambulanţă de apă, o barcă ambulanţă care poate fi folosită pentru comunităţile izolate din Deltă”, a declarat premierul Victor Ponta.

Investiţiile din judeţul Tulcea mai prevăd şi finanţarea şoselei Tulcea-Constanţa, precum şi proiectul de canalizare de la Sfântul Gheorghe.

„Este important, în special pentru Delta Dunării, am cerut în noul acord de parteneriat să avel acel sistem de investiţii teritoriale integrate. Este un nou sistem prin care bani din mai multe programe, fie că e vorba de Programul Operaţional Regional de Transporturi şi Mediu să fie toţi folosiţi într-o singură zonă, cum este Delta Dunării. Pe o primă evaluare este vorba de câteva sute de milioane de euro care în următorul exerciţiu financiar se investesc strict direct în Delta Dunării, în îmbunătăţirea condiţiilor de mediu, de transport, de infrastructură şi de protejarea mediului”, a completat Victor Ponta.