Spor de fidelitate, ajutor la pensionare, primă jubiliară la Societatea Naţională de Radiocomunicaţii

ECONOMICA.NET prezintă care sunt avantajele angajării la Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (RADIOCOM), coordonată de Ministerul Comunicaţiilor. Fidelitatea faţă de angajator este răsplătită prin trei beneficii: prima jubiliară, ajutorul la pensionare, sporul de fidelitate. Angajaţii sunt stimulaţi financiar să se căsătorească şi să devină părinţi. Mai mult, angajatele şi copiii salariaţilor primesc cadouri în bani cu diferite ocazii, iar societatea susţine angajaţii şi familiile lor în situaţii-limită. În total, 10 sporuri se acordă la RADIOCOM.

13 sept. 2016, 06:29
Spor de fidelitate, ajutor la pensionare, primă jubiliară la Societatea Naţională de Radiocomunicaţii

ECONOMICA.NET vă spune în exclusivitate, printr-o serie de articole, ce sporuri şi beneficii au angajaţii de la stat. Iată ce sporuri, prime şi ajutoare primesc angajaţii Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (RADIOCOM), coordonată de Ministerul Comunicaţiilor, potrivit informaţiilor pe care oficialii societăţii le-au transmis în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET.

Iată-le pe cele mai importante dintre ele:

Fidelitatea faţă de angajator este răsplătită prin trei beneficii:

  • sporul de fidelitate pe care-l primesc lunar toţi angajaţii RADIOCOM, care au cel puţin cinci ani vechime în societate. Valoarea sporului este cuprinsă între 6% şi 8% din salariul de bază.
  • ajutorul la pensionare, cuprins între 0,4% din salariul mediu pe societate pentru salariaţii care au 10 ani vechime în Societatea Naţională de Radiocomunicaţii şi patru salarii medii pe societate pentru angajaţii cu peste 20 de ani vechime în RADIOCOM.
  • prima jubiliară prin care RADIOCOM premiază fidelitatea angajaţilor care împlinesc 10, 15 ani, 20 de ani, 25 de ani, 30 de ani, 35 de ani, 40 de ani, respectiv 45 ani vechime în societate.

Salariaţii care se căsătoresc primesc din partea angajatorului câte un ajutor egal cu jumătate din salariul mediu pe societate.

Angajaţii care nasc sau adoptă copii primesc din partea RADIOCOM câte un ajutor echivalent cu două salarii medii pe societate.

Fiecare copil minor al salariaţilor primeşte câte 200 lei brut anual pentru cu diverse ocazii.

În cazul decesului salariatului, RADIOCOM acordă familiei un ajutor neimpozabil, în cuantum de patru salarii medii pe societate, şi decontează contravaloarea sicriului care nu trebuie să depăşească suma de 600 lei.

Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET

Citeşte şi PRIME AMEŢITOARE la Romgaz: vacanţe de lux în destinaţii exotice şi 20 de sporuri la salariu