SPORTING BRAGA – GLASGOW RANGERS 0-1: Ianis a ratat penalty, dar a dat pasă de gol

Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a pasat decisiv la unicul gol al meciului din deplasare cu Sporting Braga, scor 1-0, din manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa. Hagi a ratat un penalti în prima repriză. Rangers a obţinut calificarea în faza următoare a competiţiei.

26 feb. 2020, 10:13
SPORTING BRAGA – GLASGOW RANGERS 0-1: Ianis a ratat penalty, dar a dat pasă de gol

Minutul 61: GOL RANGERS! Ianis a dat pasa din care Ryan Kent a deshis scorul!

Minutul 45+1: Ianis Hagi a ratat o lovitură de la 11 metri şi se intră la cabine cu 0-0

SPORTING BRAGA – GLASGOW RANGERS LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Vicecampioana Scoţiei merge în Portugalia cu un avantaj fragil obţinut, pe Ibrox, joia trecută, în prima manşă a şaisprezecimilor. Deşi Braga conducea cu 2-0 în minutul 67, Rangers avea să se impună cu 3-2, graţie unei reveniri fantastice. Remontada de la Glasgow i s-a datorat, în mare parte, lui Ianis Hagi, care a reuşit o dublă, în minutele 67 şi 82, Aribo înscriind şi el, în minutul 75. Pe lângă cele două goluri, internaţionalul român a oferit şi trei pase ideale pentru Alfredo Morelos, însă atacantul columbian, ieşit complet din formă în această perioadă, a ratat inexplicabil din faţa porţii.

SPORTING BRAGA – GLASGOW RANGERS LIVE VIDEO ONLINE STREAMING:

UPDATE. Gruparea scoțiană a anunțat azi semnarea unui contract pe 3 ani și jumătate cu Clarity Sports.

„Suntem încântați să anunțăm un parteneriat de trei ani și jumătate cu Clarity Sports, care va deveni furnizorul oficial de servicii de transport al clubului. Experții acestei firme vor asigura transportul primei echipe, iar Sportsbreaks.com va asigura deplasări pentru fanii noștri.

Clarity va facilita transportul primei echipe în meciurile din Europa. Sportsbreaks.com, o ramură a celor de la Clarity, condusă de echipa din spatele Thomas Cook Sport, le va oferi fanilor șansa să o vadă pe Rangers în deplasările din țară, prin pachetele oferite, inclusiv la derby-ul cu Celtic, de pe 15 martie 2020.”, anunță Rangers, pe site-ul oficial.

În weekend, Rangers a primit din nou două goluri, în campionat, de la St. Johnstone (scor 2-2), însă Ianis Hagi nu a prins o zi la fel de bună şi nu a reuşit să marcheze. Aribo şi Kamberi au marcat pentru Rangers în meciul de campionat. De cealaltă parte, Braga s-a impus, acasă, cu Setubal, scor 3-1.

Scoțienii au prefațat partida din această seară folosindu-se de un gest făcut de Ianis Hagi. În partida tur, câștigată de Rangers cu 3-2, tânărul fotbalist român a reușit o „dubă”. După golul victoriei, Hagi jr. a făcut o reverență în fața fanilor.

Ianis Hagi este anunțat titular în partida din returul 16-imilor Europa League. Cel mai probabil, fotbalistul român va fi folosit de Steven Gerrard tot pe postul de extremă dreapta, ca și până acum.

Fanii celor de la Rangers sunt de altă părere, însă: îl imploră pe „Stevie G” să-l bage pe Ianis Hagi la mijlocul terenului.

Braga – Rangers LIVE VIDEO | Echipele anunţate

Braga: Matheus – Bruno Viana, Carmo, Raul Silva, Nuno Sequeira – R. Esgaio, Fransergio, Palhinha, Trincao – Paulinho, Horta
Antrenor: Ruben Amorim

Rangers: A. McGregor – Tavernier, Goldson, Edmunson, Barisic – Davis, Jack, Arfield – I. Hagi, Kamberi, Kent
Antrenor: Steven Gerrard

Fotbalistul formaţiei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, care a înscris joi două goluri în meciul cu Braga, scor 3-2, face parte din echipa săptămânii în Liga Europa.

All-star XI este format din următorii jucători:

Portar

Pau López (AS Roma) – locul 44 în clasamentul FedEx Performance Zone (+181)

Fundaşi

Mathías Olivera (Getafe) – locul 39 (+185)
Sebastián Coates (Sporting) – 32 (+277)
Diego Godín (Inter) – 19 (+119)
Almamy Touré (Frankfurt) – 35 (+113)

Mijlocaşi

Diaichi Kamada (Frankfurt) – 9 (+246)
Ianis Hagi (Rangers) – locul 34 (+841)
Rúben Neves (Wolverhampton) – 13 (+65)

Atacanţi

Filip Kostić (Frankfurt) – 1 (-)
Luciano Vietto (Sporting) – 82nd (+474)
Diogo Jota (Wolverhampton) – 2 (+30)

Ianis Hagi este nominalizat după meciurile din prima manşă a 16-imilor şi pentru titlul de “jucătorul săptămânii”, alături de Diogo Jota (Wolverhampton, trei goluri la meciul cu Espanol), Kamada (Eintracht Frankfurt, trei goluri la meciul cu Salzburg) şi Vietto (Sporting, un gol la meciul cu Istanbul Başakşehir).

Steven Gerrard: Ianis Hagi este un talent remarcabil

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerard, l-a lăudat pe Ianis Hagi, după ce tânărul fotbalist a marcat două goluri în Liga Europa.

„Ianis Hagi este un talent remarcabil şi această scenă a fost făcută pentru el. Era multă presiune pe el, tatăl lui a fost în public în acaestă seară pentru prima dată pe Ibrox. Are spirit de luptă în el. Nu este numai talent, este luptă. Vrea să câştige. El a fost cel care a adus magia şi scânteia care ne-au readus în joc. Primul gol a fost extraordinar, pătrunderea în interior şi şutul cu piciorul stâng, pe care îl credeam că este cel slab al lui, dar încă nu sunt sigur, a fost o remarcabiă finalizare. Apoi să ai îndrăzneală să încerci al doilea de la peste 25 de metri, să ai încredere. Am avut un pic de noroc, dar uneori în acest meci trebuie să-ţi faci singurul norocul şi el cu siguranţă a meritat asta”, a declarat Gerrard, potrivit Daily Record.