Sportul, cel mai bun afrodiziac natural

Mișcarea și antrenamentul cardio contribuie esențial la creșterea potentei deoarece aceasta ajută la fortifierea sistemului cardiovascular și totodată îmbunătățește circulația sangvină. O bună circulație periferică este vitală bunei funcționări a aparatului reproducător. Adesea, sănătatea erectilă este grav influențată de vicii precum fumatul, alcoolul sau sedimentarismul.

RomaniaTV.net
13 apr. 2017, 07:21
Sportul, cel mai bun afrodiziac natural

Este lesne de înțeles de ce persoanele care sunt într-o bună formă fizică şi mentală au o viată amoroasă împlinită.

Activitatea fizică este un adevărat afrodisiac natural la îndemâna oricui. Apetitul sexual este mai dezvoltat dacă faci sport regulat și ai o alimentație sănătoasă și nu sari peste orele necesare de somn.

Mai mult decât atât, sportul îți îmbunătăţeste starea generală a întregului corp, îţi dă mai multă încredere în tine.

Cele mai utile exerciții pentru performanțe sexuale

Studiile recente făcute cu referire la acest domeniu au arătat că practicarea sportului de timp Kangoo Jumps ajută considerabil la îmbunătățirea vieții sexuale. Acest sport este benefic atât femeilor cât și bărbaților care se antrenează sărind pe celebrele ghete cu arcuri, deoarece au o mai bună elasticitate, rezistență la efort, iar circulația periferică se intensifică, sporind mai ales dorința sexuală

Orice fel de activitate fizică reduce riscul impotenței după o anumită vârstă. Studiile arată că bărbații de peste 40 de ani care fac constant sport au o viață sexuală mult mai activă, iar riscul apariției impotenței este redus cu până la 30% față de cei care nu practică niciun sport.

Exerciții kegel

Celebrele exerciții kegel sunt considerate a fi cele mai bune exerciții care te pot ajuta să îți îmbunătățești viața sexuală. Deși sunt recomandate periodic femeilor, acestea sunt benefice și în cazul bărbaților, deoarece practicarea lor ajută la tonifierea mușchilor pubcococcigieni, mușchi care permit stoparea fluxului de urină, ceea ce ajută la obținerea unor noi performanțe sexuale.

Astfel, poți folosi aceste exerciții pentru a întârzia ejacularea prin contractarea mușchilor pubococcigieni. Poți să faci exercițiile Kegel când mergi la baie, întrerupând  fluxul de urină. Cu cât le faci mai des, cu atât mai bine pentru musculatura din zona respectivă.

Yoga

Practicarea exercițiilor de yoga te poate ajuta să obții o flexibilitatea mai bună a corpului  și implicit să-ți îmbunătățești viața sexuală prin adoptarea de noi poziții într-un mod mult mai facil.

Această practică este benefică atât sănătății fizice cât și a celei mentale.

Mai mult de atât yoga include poziții care solicită până la 90% din musculatura corpului.

Mersul pe jos în ritm alert

Este recunoscut faptul că în timpul acestei activități fizice se ard cel puțin 200 de calorii și astfel se îmbunătațește considerabil circulația sanguină.

Efectul benefic se va resimți și asupra sănătății vaselor de sânge și a inimii. Practicând mersul pe jos în ritm alert, vei determina organismul să elibereze endorfinele care ajută la relaxarea musculaturii și la stimularea dorinței sexuale.

Exerciții pentru fortifierea mușchilor pelvini

Ridicarea planșeului pelvin este cea mai bună modalitate de a lucra această zonă, mai ales dacă te confrunți periodic cu dureri de spate. Acest exercițiu, pe lângă faptul că îți lucrează toată musculatura corpului, ajută foarte mult la consolidarea musculaturii pelviene într-un timp relativ scurt.

Pentru a efectua acest tip de exercițiu, trebuie să stai întins pe spate, cu genunchii îndoiți și tălpile pe podea având linie continuă cu umerii. Ridică zona pelviană precum un pod. Încordează mușchii abdominali, în timp ce împingi abdomenul în sus, apoi coboară lent spre podea. Ai nevoie de cel puțin 20 de repetări pe serie și să crești constant numărul lor.

Un alt exercițiu extrem de benefic este acela în care te așezi cu fața la podea, te sprijini pe antebrațe și în vârfurile de la picioare, apoi ridici bazinul menținând spatele drept. Menține această poziție cât de mult poți și nu uita să respiri corespunzător.

Află mai multe despre alimentele care cresc apetitul sexual AICI