Sportul face victime de lux. I-a luat două puncte CFR-ului

La patru zile după ce a câştigat în Ştefan cel Mare, trupa lui Daniel Isăilă a împiedicat-o pe CFR Cluj să se detaşeze în fruntea Ligii I.

RomaniaTV.net
21 mart. 2012, 16:58
Sportul face victime de lux. I-a luat două puncte CFR-ului

Sportul Studenţesc continuă să facă victime printre granzii Ligii I şi după ce etapa trecută a învins-o pe Dinamo, chiar în Ştefan cel Mare, miercuri după-amiază a împiedicat-o pe CFR Cluj să se distanţeze în fruntea clasamentului.

Cu punctaj maxim după primele trei etape jucate în acest sezon, „studenţii” antrenaţi de Daniel Isăilă au reuşită să-i ţină piept şi CFR-ului, deşi aproape o repriză au evoluat în inferioritate numerică. În minutul 54, Daniel Lung a fost eliminat după ce a văzut şi al doilea cartonaş galben, în urma unui fault dur. Chiar şi aşa, Sportul a fost echipa mai periculoasă, iar Leonard Dobre s-a complicat în poziţie de singur cu portarul şi a ratat deschiderea scorului, în minutul 70.

Ocaziile s-au răzbunat şi Kapetanos a deschis scorul din centrarea lui Hora. Bastos a luat bara transversală la ţintă cu 5 minute înainte de final direct din lovitură de la colţul terenului, dar Sportul a lovit în prelungiri. Andrei Lungu a egalat cu un şut din afara careului. CFR Cluj a plecat astfel cu un singur punct din Regie, dar se află la trei puncte faţă de cea de-a doua clasată, Dinamo.