Sportul pentru Berbeci, cosmetica pentru Lei. Vezi cum te relaxezi în funcţie de zodie

Semnele zodiacului reacţionează diferit şi când vine vorba de stres. Iată câteva secrete care readuc zâmbetul pe buze.

RomaniaTV.net
28 iul. 2013, 07:27
Sportul pentru Berbeci, cosmetica pentru Lei. Vezi cum te relaxezi în funcţie de zodie

Berbec. Sportul, gimnastica si participarea la orice fel de concursuri sau competitii au un efect pozitiv asupra lui.

Taur. Achizitionarea unui obiect pe care si-l doreste mult, o iesire in parc sau la iarba verde si terapia cu uleiuri aromate ajuta la relaxarea celor nascuti sub acest semn zodiacal.

Gemeni. Acestia au nevoie sa-si acorde scurte pauze. Le sunt de folos somnul, o plimbare cu bicicleta, o partida de ping-pong, o intalnire cu prietenii, suplimentele de magneziu si lecitina.

Rac. Cei nascuti sub acest semn sunt foarte sensibili, ei se relaxeaza prin pictura, broderie, bricolaj si un trebuie uitat faptul ca pentru raci sprijinul familiei este esential.

Leu. Filmele, spectacolele, lectura unei carti bune, mersul la cosmetica, la masaj, jogging, fitness, aerobic sau achizitionarea unui obiect de arta sau de lux ori o vacanta prelungita, contribuie la relaxarea unui leu.

Fecioara. Ceaiurile de plante, laptele cald cu miere, baile cu saruri, lucrul de mana, puzzle, florile si animalele au un efect calmant pentru nativii acestei zodii.

Balanta. Un anturaj placut si vesel, dansul, tenisul, o lectura buna si mai ales atentiile si incurajarile partenerului sunt nepretuite. De asemenea un fard bun, o rochie noua sau un tuns proaspat pot face minuni.

Continuarea pe Lyla.ro


loading...