SPP anunţă că 6,5% dintre angajaţi s-au pensionat de la începutul anului

Publicat: Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 13:08 // Actualizat: Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 14:04 // Sursa: romaniatv.net

De la 1 ianuarie şi până în prezent, au ieşit la pensie, la termen, un procent de 6,5% dintre angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), potrivit Mediafax.

Întrebaţi de numărul total al angajaţilor din sistem şi de numărul exact al celor care s-au pensionat, reprezentanţii SPP nu au făcut, până la ora transmiterii stirii, vreo precizare. Conform sursei citate, toate cererile depuse de angajaţii SPP au fost soluţionate favorabil.

Legislaţia de funcţionare a serviciului este stabilită prin Legea 191/1998, OG 103/2002 şi Legea 51/1991.

Potrivit site-ului instituţiei, Serviciul de Pază şi Protecţie este organ de stat cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale, specializat în asigurarea protecţiei demnitarilor români, a demnitarilor străini pe timpul şederii lor în România, a familiilor acestora, în limitele competenţelor legale, precum şi în asigurarea pazei sediilor de lucru şi a reşedinţelor acestora.

Conform legii, SPP colaborează cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Telecomunicaţii, dar şi cu alte ministere şi structuri ale administraţiei publice centrale şi locale, pe timpul derulării lor organizând şi coordonând activitatea tuturor forţelor participanete din cadrul acestor organisme.


loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajaţi pensionare siguranţa naţională SPP
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 sep 02:30
Răspunde | Votează email 0 email
POPESCU GEORGETA
DOMNUL B N PE LANGA ALTE FUNCTII MAI PREDA SI MATEMATICA LA UNIVERSITATEA DIN GOTTINGEN: GEORG-AUGUST:
1
EUR
4.8079
RON
26 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H