SPP-istul care s-a împuşcat în plină stradă, legătură cu un fost şef SRI

Au apărut noi detalii despre ofiţerul SPP care s-a împuşcat în plină stradă în Capitală. Acesta avea legături cu un fost şef SRI. Virgil Măgureanu i-a prefaţat şi semnat sinucigaşului lucrarea de doctorat, de la Facultatea de Sociologie.

11 mai 2017, 09:04
SPP-istul care s-a împuşcat în plină stradă, legătură cu un fost şef SRI

Un ofiţer SPP s-a sinucis pe stradă, miercuri, în zona Tineretului-Şincai din Capitală, fiind dus la spital după ce s-a împuşcat în piept.

Bărbatul care s-a împuşcat în piept, în timp ce era pe stradă, în zona Tineretului-Şincai din Capitală, a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni”.  Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar-Arseni”, Florian Bica, a declarat, pentru News.ro, că bărbatul avea o rană în zona toracică produsă prin împuşcare.

Bărbatul era ofiţer SPP neoperativ, iar miercuri era în timpul liber. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a precizat că ofiţerul SPP avea 38 de ani, era căsătorit şi avea un copil.

Potrivit România TV, lucrarea de doctorat a acestui ofiţer SPP a fost prefaţată şi semnată de Virgil Măgureanu, fost şef SRI. În acea lucrare, spp-istul a abordat mai multe teme legate de problemele din Orientul Mijlociu. Rămân multe semne de întrebare în ceea ce priveşte tragedia. Din primele informaţii, se pare că bărbatul era în depresie de mai multe săptămâni.

În condiţiile în care bărbatul este militar, poliţiştii au informat Parchetul Militar, care va deschide un dosar în acest caz.

Femeie împuşcată în sediul unei firme de transport, soţul ucigaş a fost descoperit mort