Spulberaţi de bolid pe DN1: O femeie a murit, iar soţul ei a ajuns la spital

Teribilism fatal pe DN1. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar soţul ei este în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se aflau a fost spulberat de un bolid. O cameră de supraveghe dintr-o benzinărie care se afla la câţiva metri de tragedie a surprins maşina de teren care aproape zbura pe şosea.

RomaniaTV.net
13 ian. 2012, 06:25
Spulberaţi de bolid pe DN1: O femeie a murit, iar soţul ei a ajuns la spital

Un BMW X5 a izbit maşina celor doi soţi într-o intersecţie. Iar femeia de 56 de ani care se afla pe partea dreaptă a maşinii nu a mai avut nicio şansă. Soţul care se afla la volan a fost salvat în ultima clipă de echipajele de la descarcerare. După ce a fost scos dintre fiare, bărbatul a fost trimis de urgenţă la spitalul din Buzău.

La doar câteva secunde înainte de accident BMW-ul a fost surpins că circula cu viteză foarte mare de camera de supraveghere a unei benzinării. În urma impactului cele două maşini au fost proiectate în gardul unui depozit de materiale de construcţii.

„Accidentul a avut ca şi cauză nerespectarea regulilor de prioritate. În urma impactului a rezultat un mort şi un ranit”, a declarat Aurel Dănulescu de la Poliţia Rutieră Buzău.

Şoferul masinii de teren, un tânar de 30 de ani, a scăpat nevătamat. Nu va scapa însă si de un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. El riscă până la 7 ani de închisoare.