Spune-mi ce culoare porți, ca să-ți spun cât ești de gay

Sunt unele culori nepotrivite pentru bărbați deoarece vor spune foarte multe despre orientarea lor sexuală. Sunt multe controverse despre ce nuanțe să purtăm și la care trebuie să renunțăm. Dar lucrurile nu sunt așa de complicate precum par.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 11:35
Spune-mi ce culoare porți, ca să-ți spun cât ești de gay

Toți bărbații care poartă culoare sunt gay și acesta este adevărul. Trebuie să recunosc acest lucru, dar până la un anumit punct.

La noi în țară, lipsa de educație vestimentară se simte într-o proporție de 80-90% și tot ei sunt cei care susțin același lucru că bărbații care poartă culoare sunt gay.

Din păcate, sau din fericire pentru unii, ce culoare porți nu poate spune nimic despre orientarea ta sexuală. Ar fi cazul să fim cu picioarele pe pământ și să judecăm un pic. Cum îți dai seama dacă un bărbat poartă roz este gay? Vreau acest răspuns pentru că eu nu-mi dau seama.  În acest sfârșit de săptămână, am fost la un târg și mi-a sărit în ochi o pereche de pantofi roz din piele întoarsă cu imprimeu brogue. Primul impuls mi-a dictat că aș avea nevoie de acești pantofi pentru o pată de culoară, dar gândind puțin la rece mi-am dat seama că nu sunt așa de versatili la garderoba pe care o am în momentul de față așa că am mers pe verde.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE Stil Masculin