„Squid Game” va avea un al doilea sezon. Anunţul a fost confirmat de Netflix

„Squid Game” va avea un al doilea sezon, a confirmat, într-o conferinţă, Ted Sarantos, co-director general şi director de conţinut Netflix, potrivit Variety. „Va exista absolut un sezon 2”, a indicat el, fără să precizeze o dată de lansare. „Universul Squid Game este abia la început”. 

21 ian. 2022, 14:48
„Squid Game” va avea un al doilea sezon. Anunţul a fost confirmat de Netflix
„Squid Game” va avea un al doilea sezon

„Squid Game” va avea un al doilea sezon. Îmbinând alegoria socială şi violenţa extremă, „Squid Game” pune în scenă personaje din medii marginalizate din Coreea de Sud, între care un migrant pakistanez şi un dezertor nord-corean.

Citeşte şi: Adevăratul Joc al Calamarului. Un bărbat a fost condamnat la moarte şi executat pentru că a introdus serialul Squid Game în Coreea de Nord

„Squid Game” va avea un al doilea sezon

Toţi participă la un joc tradiţional de copii cu scopul de a câştiga 45,6 miliarde de won (33 de milioane de euro), dar cei care pierd sunt ucişi.

Urmărit de 132 de milioane de persoane în 23 de zile după lansare, serialul sud-corean a devenit succesul surpriză al anului 2021 pe Netflix. creatorul său Hwang Dong-Hyuk a anunţat deja în noiembrie că lucrează la o continuare.

Este atâta presiune, atâtea cereri şi atâta dragoste pentru al doilea sezon încât am impresia că nu ne lăsaţi de ales, dar da, vă confirm că va fi un al doilea sezon”, a spus regizorul, potrivit News.ro.

Player001 din Squid Game a câștigat primul său Glob de Aur

Player001 din Squid Game a câștigat primul său Glob de Aur, la 77 de ani. Actorul sud-coreean O Yeong-su a primit premiul pentru „Cel mai bun actor în rol secundar” în televiziune la ceremonia din acest an. Succesul a fost un șoc pentru actor, care și-a început cariera în teatru, în anii 1960.

Evenimentul din acest an a avut loc într-o ceremonie privată, luni, în Los Angeles, deoarece transmisiunea în direct a fost anulată din cauza reacțiilor din cauza lipsei de diversitate a nominalizărilor.

Anul trecut, în octombrie, acesta a declarat într-o emisiune televizată că se simte copleșit de felul în care publicul a reacționat după apariția Squid Game.

Atât de multă lume m-a contactat și pentru că nu am un manager, este greu pentru mine să mă descurc cu apelurile și mesajele pe care le primesc. Fiica mea mă ajută. Lucrurile s-au schimbat puțin. Să fii faimos este greu, însă”, a spus O Yeong-su.