Squid Game a fost detronat. Iată noul serial – fenomen care a cucerit publicul Netflix

Squid Game, serialul - fenomen care a stat săptămâni întregi în topul Netflix, a fost înlocuit de un nou serial adorat de publicul Netflix.

23 nov. 2021, 16:16
Squid Game a fost detronat. Iată noul serial – fenomen care a cucerit publicul Netflix

Noul serial – fenomen care a cucerit publicul Netflix. E vorba tot de un serial sud-coreean, care se numește Hellbound.  Este vorba despre ființe nepământene care împart pedepse sângeroase printre oameni, determinând apariția unui grup religios care răspândește teoria justiției divine.

Pământul e invadat de monștri în Hellbound, iar păcătoșii sunt informați de o creatură celestă în legătură cu momentul morții lor.

Episodul – pilot a apărut pe Netflix România în luna noiembrie și deja i-a cucerit pe fani. De trei zile, Hellbound a devenit cel mai vizionat serial pe Netflix la nivel internațional și continuă să rămână pe această poziție. A dominat audiențele Netflix în peste 80 de țări, la doar 24 de ore de la debut.

Citește și NETFLIX noiembrie 2021. Ce seriale noi apar în luna noiembrie

Squid Game a generat venituri de aproape un miliard de dolari, în mai puţin de o lună

Serialul Jocul Calamarului, probabil cea mai de succes producţie Netflix, va genera venituri de aproximativ 900 milioane dolaripentru companie, potrivit unor informații confidențiale.

Costurile de producţie pentru Jocul Calamarului ar fi fost de doar 21,4 milioane de dolari, astfel că profitul brut al companiei este unul uriaş, raportat la cifra veniturilor publicată de Bloomberg, respectiv 900 milioane dolari. Unii manageri de divertisment susțin că producerea serialului în SUA, unde talentele de top solicită o mulţime de bani şi studiouri de top, la care se adaugă reglementările sindicale de producție, ar fi costat de cinci până la zece ori mai mult.

Squid Game este prima incursiune făcută de K-drama în genul jocurilor cu moartea. Aproape imediat după lansare, serialul a devenit cel mai popular din istoria lansărilor Netflix, iar o mare parte din succes i se datorează performanțelor de excepţie ale actorilor din distribuţie, incluzând-o aici pe Jung Ho-yeon, în rolul dezertoarei nord-coreene Kang Sae-byeok.

Regizorul a anunțat că revine și cu sezonul doi, după succesul înregistrat de primul sezon. Producătorii fac tot posibilul să păstreze secretul, iar ceea ce ne oferă în trailer sunt piese dintr-un puzzle care ar urma să se întregească toamna viitoare. Este aproape o certitudine însă faptul că acţiunea în sezonul doi se va desfăşura în largul mării, pe un vapor, deci undeva de unde nu există şanse de scăpare.

https://www.youtube.com/watch?v=SXr8Rb97nIk&ab_channel=TeaserPRO