SRI, mesaj amuzant de 1 martie. Cum au reacţionat internauţii

Serviciul Român de Informaţii a postat pe pagina de Facebook un nou mesaj inedit cu ocazia zilei de 1 martie. Doamnele şi domnişoarele sunt avertizate să nu se lase păcălite de cepele oferite pe post de flori.

01 mart. 2021, 12:08
SRI, mesaj amuzant de 1 martie. Cum au reacţionat internauţii

SRI, mesaj amuzant de 1 martie. Anul acesta, Serviciul Român de Informații a venit cu un nou mesaj inedit de mărţişor.

SRI, mesaj amuzant de 1 martie: „Nu vă lăsaţi păcăliţi”

Citeşte şi Mesaje de 1 Martie 2021. Cele mai frumoase urări de Mărţişor

Serviciul Român de Informaţii a postat pe pagina de Facebook un mesaj scurt cu ocazia zile de 1 martie. „Nu vă lăsaţi păcăliţi”. Mesajul este însoţit de o imagine cu câteva cepe în care se află flori.

Postarea nu a trecut neobservată de internauţi.

„In orice ceapa se poate ascunde o zambila. Bineinteles cu microfon si sistemele din dotare”, „Un bulb de ceapa, unul de zambiluta, altu poate fi de crin… Toti sunt bulbi, importantul este ce iese la final din acela. Fiecare insa vede si intelege, „dupa necesitati”. E un fel de test psihologic”,  „Foarte tare! Felicitări! Se simte primavară și de la voi . „Continuați”,cu sănătate,inspirație,succes!”, sunt doar câteva dintre reacţiile internauţilor.

Reamintim că Serviciul Român de Informații a trimis mesaje inedite și de Anul Nou. Dacă în urmă cu doi ani SRI le-a transmis românilor o felicitare cu un telefon și cu mesajul „Să auzim de bine”, în 2020 pe felicitare au apărut un binoclu și mesajul „Să ne vedem sănătoși”.

Citeşte şi Marţişor 2021. Tradiţii şi superstiţii de 1 Martie 2021

SRI şi MAI, postări virale pe Facebook de Dragobete

SRI şi MAI au publicat mesaje amuzante de Dragobete. Serviciul Român de Informații (SRI) a transmis, miercuri, un mesaj cu fluturi în stomac, de Dragobete. Postarea pe Facebook a devenit virală, fiind distribuită de aproape 1.000 de ori. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță, în felul propriu, că azi e Dragobetele și că „cine te iubește te așteaptă”, mesajul fiind ilustrat de un poliţist de la „Rutieră” manevrând un aparat radar.

Fotografia postată, de Dragobete, de SRI, reprezintă o radiografie în care se văd fluturii din stomac, simbol la dragostei. Imaginea a fost distribuită de peste 400 de ori într-o oră, devenind virală.