SRI se implică în cazul tânărului împuşcat cu mitraliere VIDEO

Poliţia a cerut ajutorul Serviciului Român de Informaţii în cazul tânărului împuşcat cu mitraliere. 

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 14:15
SRI se implică în cazul tânărului împuşcat cu mitraliere VIDEO
SRI se implică în cazul tânărului împuşcat cu mitraliere, după ce poliţia a cerut ajutorul Serviciului, informează România TV. Reprezentanţii SRI nu au putut da, însă, detalii despre anchetă.  
 
Tânărul împuşcat în cap şi în piept a fost găsit de poliţişti, luni seară, într-o maşină în sectorul 3 din Capitală. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca. Agresorii ar fi tras mai întâi o rafală, după care asupra victimei s-a tras foc cu foc, de câteva ori. Cele două persoane înarmate s-au urcat apoi în autoturism şi au fugit, au precizat sursele citate.
La faţa locului anchetatorii au găsit două arme, un pistol mitralieră de tip AKM cu pat rabatabil, de calibru 7,62 milimetri şi un pistol Makarov, de calibru 9 milimetri. Anchetatorii presupun că, în momentul în care atacatorii au îndreptat armele către victimă, aceasta s-a ghemuit în spatele portierei, iar puterea gloanţelor a fost atenuată de tabla maşinii

Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost găsit împuşcat într-o maşină, în zona Vitan. Poliţiştii au fost alertaţi de o persoană la numărul de urgenţă 112.

 
Bărbatul împuşcat în cartierul Vitan din Capitală a fost operat şi este în stare stabilă la Secţia de Terapie Intensivă, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.