Stabilitatea financiară trece pe primul loc. Mercur a ieşit din retrograd

Deși sezonul Taurului este de obicei un moment în care să prioritizezi satisfacția, confortul și stabilitatea, de data aceasta, a fost destul de dificil să menții o înțelegere fermă asupra permanenței.

15 mai 2023, 09:33
Stabilitatea financiară trece pe primul loc. Mercur a ieşit din retrograd

Cu eclipse consecutive și un Mercur retrograd, este sigur să spunem că securitatea a fost foarte mult în aer pentru toată lumea. Deși ai fost dornic să asiguri resurse consistente și durabile, Mercur retrograd a avut o agendă foarte diferită. Din 21 aprilie, planeta comunicării a rescris cum arată securitatea pentru fiecare zodie, provocând confuzie și incertitudine. Relaxarea și aplecarea spre plăcerile vieții nu este la fel de ușoară atunci când ceea ce este familiar și confortabil pare a fi incert, dar, din fericire, odată cu încheierea retrogradului Mercur din primăvara anului 2023, fiecare zodie va experimenta niște revelatii inovatoare atunci când vine vorba de stabilirea recompensei prelungite.

Zodiile care vor scăpa de ghinion în această vară. Vine și perioada lor de aur

În ultimele trei săptămâni, Mercur a retrogradat prin zodia de pământ a Taurului, aducând o perioadă de revizuire și reconsiderare a tuturor lucrurilor materialiste și tangibile.
Începând cu 21 aprilie, fiecare zodie a fost chemata să regândească fundațiile și structurile aparent imobile care au fost în loc de ceva timp. În timp ce acest retrograd probabil ai fost scos din zona ta de confort, ți-a oferit ocazia să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Securitatea este menită să iti ofere liniște sufletească, nu să te mențină stagnant – și pe măsură ce Mercur începe să prindă treptat viteză în casa condusă de Taur a hărții natale a fiecărei zodii, vei experimenta o claritate lentă, dar sigură în zonă.

Berbec (20 martie – 20 aprilie)
Stabilitatea financiară a fost în mintea ta în ultimele trei săptămâni, Berbec, și pe măsură ce stațiile Mercur direcționează în Taur, vei obține în sfârșit claritatea pe care ai căutat-o în ceea ce privesc resursele și activele tale. Cauti mult confort și consecvență pe termen lung aici, iar retrogradul ti-a permis să înțelegi clar cum poti stabili acest lucru în moduri noi. Pe măsură ce Mercur retrograd se apropie de sfârșit, vei putea lua decizii lucide cu privire la modul în care să te asiguri și să iti întreții în mod eficient elementele esențiale.

Mesaj săptămânal RUNE pe ZODII, 15-21 mai 2023. Noutăţi de la pietrele mistice!

Taur (20 aprilie – 21 mai)
A fost o lună haotică pentru tine, Taur, dar pe măsură ce stațiile Mercur direcționează în zodia pe 14 mai, în sfârșit obții o claritate atât de necesară în jurul dorinței tale de ușurință și confort constant. Pe măsură ce Mercur și-a revenit pe pașii prin prima ta casă de identitate, ai fost îndemnat să iei în considerare planurile tale pentru tine și imaginea ta. Odată ce Mercur merge din nou înainte, ai o idee clară despre cum vrei să te portretizezi lumii din jurul tău.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Pe 14 mai, Mercur, conducătorul tau, va sta în cele din urmă direct în Taur, terminând multe dintre conversațiile interne pe care le-ai purtat cu tine însuți. Ești o persoană ale cărei roți se învârt mereu, dar din moment ce Mercur a fost retrograd în zodia fără grabă a Taurului din 21 aprilie, ai fost încurajat să încetinești unele dintre gândurile și ideile tale. Cu toate acestea, având în vedere că Mercur a câștigat din nou viteză, acum poti merge mai departe cu orice plan sau proiect pe care a trebuit să le pui în așteptare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.