Ştampila DSV Bucureşti a DISPĂRUT de câteva zile

A dispărut ştampila Direcţiei Sanitar Veterinare Bucureşti. Directorul recunoaşte că este posibil ca vreun subaltern s-o fi pierdut-o într-un restaurant, dar nu-şi aminteşte exact ce s-a întâmplat. Cert este că a dat-o pierdută. În schimb, mai mulţi comercianţi s-au plâns că nu au mai primit autorizaţii de la DSV pentru că nu se mai ştampilează niciun ac.

RomaniaTV.net
14 iun. 2013, 11:40

Un reporter România TV a sunat la DSV şi, dându-se drept un ungajat al unui restaurant, l-a anunţat că a găsit o ştampilă a Direcţiei. 

Când a aflat că a fost găsită ştampila, directorul DSV a ţinut să-l informeze pe aşa-zisul angajat al restaurantului că aceasta a fost declarată nulă, dar că o vrea înapoiată. „Sigur că-mi trebuie! Dacă veţi citi Monitorul Oficial, ştampila a fost declarată nulă. Ştampila ar trebui să se întoarcă la Direcţie ca să retragem plângerile de la Poliţie. Dacă a fost pierdută la restaurant, înseamnă că cineva a luat-o şi ori a pierdut-o, ori a lăsat-o în restaurant”, a spus Ovidiu Zvorişteanu, directorul DSV Bucureşti. 

Contactat oficial, directorul DSV a fost foarte iritat de faptul că jurnaliştii au aflat de acest incident.

„N-am pierdut ştampila DSV-ului. Ştampila DSV-ului a dispărut din secretariat”, a declarat directorul DSV.

Ovidiu Zvorişteanu spune că activitatea instituţiei ar decurge normal şi fără ştampilă. E contrazis însă de mai mulţi comercianţi, care spun că aveau nevoie de acte de la direcţie, dar n-au primit nimic pentru că lipseşte ştampila.