Stâna din Bucureşti. Nea Fane din Militari taie şi vinde miei nestingherit VIDEO

Deşi de câţiva ani buni legea interzice tăierea mieilor pe marginea drumului, acest lucru se întâmplă chiar în Capitală. Nea Fane a improvizat o stână în cartierul bucureştean Militari. O echipă România TV l-a găsit jupuind un miel atârnat de un copac.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 12:17
Stâna din Bucureşti. Nea Fane din Militari taie şi vinde miei nestingherit VIDEO

Stâna lui nea Fane e la periferia dinspre Occident a Bucureştiului. Chiar dacă regulile într-un oraş european sunt stricte, ciobanul nostru trăieşte ca la ţară, în mijlocul animalelor.

El taie nestingherit miei pe bulevardul Timisoara de treizeci de ani. Spune că-i merge afacerea pentru că a „uns” pe toată lumea, de la inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare, până la poliţişti. Un reporter România TV a reuşit să stea de vorbă cu nea Fane şi a filmat un material cu camera ascunsă.

Directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare Bucreşti, Constantin Lupulescu, a comentat astfel situaţia din Militari: „Noi avem acum toate forţele în zonele halelor Obor, iar mâine şi poimâine suntem cu pieţele. În zonele care nu sunt autorizate intervenim la solicitare, aşa cum faceţi şi dumneavoastră. Dar e treaba Poliţiei Comunitare”.