Nicolae Stanciu, desemnat jucătorul săptămânii în Europa League

Nicolae Stanciu a fost ales jucătorul săptămânii în Europa League, după ce a marcat unicul gol al victoriei obţinute de formaţia belgiană, în deplasare, cu APOEL Nicosia, în manşa tur a optimilor de finală ale competiţiei. Internaţionalul român a fost votat de microbişti pe site-ul UEFA.  

10 mart. 2017, 10:07
Nicolae Stanciu, desemnat jucătorul săptămânii în Europa League

Nicolae Stanciu a obținut 37% din voturi. Mijlocașul a înscris unicul gol al meciului APOEL Nicosia — Anderlecht, din pasa celuilalt român al echipei belgiene, Alex Chipciu.

Stanciu a fost urmat de Ruslan Malinovski, mijlocașul ucrainean al echipei belgiene KRC Genk, ce a obținut 25% din voturi. Al treilea a fost Henrik Mhitarian, mijlocașul armean al formației engleze Manchester Manchester, cu 23% din voturi. Al patrulea a încheiat Rasmus Falk, mijlocașul danez lui FC Copenhaga, cu 15% din voturi.

Internaționalul român Nicolae Stanciu a înscris un gol pentru formația Anderlecht, care a câştigat în deplasare cu APOEL Nicosia, scor 1-0, joi seara, în manşa tur a optimilor de finală din Europa League. Alexandru Chipciu, celălalt jucător român de la echipa belgiană, a pasat decisiv la gol.

Stanciu a marcat unicul gol al partidei în minutul 29. Chipciu a primit mingea în dreapta careului de 16 metri, apoi i-a pasat înapoi lui Stanciu, care a şutat cu dreptul la colţul lung şi l-a învins pe portarul Waterman.

A fost al patrulea gol reuşit de Stanciu în actuala stagiune din Europa League şi al optulea al său pentru Anderlecht, în 31 de meciuri jucate în toate competiţiile.