Stare de alertă! Un nou cutremur devastator a avut loc vineri dimineață

Un cutremur de 7,7 grade pe scara Richter a avut loc vineri în sud-est de Insulele Loialităţii în arhipelagul francez Noua Caledonie. Autoritățile sunt în alertă după ce biroul de meteorologie al Australiei a anunțat că există pericolul producerii unui tsunami.

19 mai 2023, 10:15
Stare de alertă! Un nou cutremur devastator a avut loc vineri dimineață
Stare de alertă! Un nou cutremur devastator a avut loc vineri dimineață

Un nou cutremur devastator a avut loc vineri dimineață. Alerta de tsunami emisă vineri dimineață, la scurt timp după cutremurul de 7,7 care s-a produs la sud-est de Insulele Loialităţii, în arhipelagul francez Noua Caledonie, vizează ţările din Pacificul de Sud.

Citește și Cutremur de magnitudinea 6,4 în Guatemala, resimţit în sudul Mexicului

Un nou cutremur devastator a avut loc vineri dimineață

Centrul de Avertizare pentru Tsunami din Pacific (PTWC) a anunțat că țările vizate de un posibil tsunami sunt Vanuatu, Fiji şi Noua Caledonie.

De asemenea, biroul de meteorologie al Australiei a spus că există o ameninţare pentru Insula Lord Howe în largul coastei sale de est.

Serviciul de Prospectare Geologică al Statelor Unite (USGS) a anunţat că seismul a lovit la o adâncime de aproximativ 38 km.

Autoritățile din Noua Zeelandă au declarat că încă evaluează dacă cutremurul reprezintă sau nu o ameninţare de tsunami asupra coastelor sale.

Matematicianul care a „prezis” cutremurul din Turcia revine cu o profeţie terifiantă

Sediq Afghan, profetul care a ”prezis” cutremurul din Turcia a făcut noi previziuni şi calcule despre o nouă dată apocaliptică. Este vorba de 17 iulie 2023. Conform mai multor relatări, matematicianul Sediq Afghan este cel care a prezis încă din 2015 dezastrele naturale care vor avea loc în lume în 2023. Prin urmare, atunci când cutremurele au făcut ravagii în sud-estul Turciei, el nu a fost surprins.

„Conform calculelor mele, acesta este un cutremur artificial. Au făcut-o intenționat. O bombă a fost plasată în pământ la o adâncime de 14 kilometri și a explodat.

Acestea nu sunt vorbe goale – chiar acum pot calcula și dovedi toate acestea”, spunea Sediq Afghan, legat de cele întâmplate pe teritoriul Turciei.

17 iulie 2023 – Eveniment care va schimba omenirea

Același matematician a dat recent o previziune îngrijorătoare, cu privire la anumite evenimente care se vor întâmpla în iulie 2023, dând și data exactă, 07/17/2023. Mai mult, conform calculelor savantului, se pare că în 2023 lumea nu va fi calmă. El spune deschis că acest an este mult mai periculos decât cel precedent, dar și decât 2024. „Abia în 2025 va veni momentul de cotitură”, spune matematicianul Sediq Afghan.

„De-a lungul anului 2023 va exista un șantaj atomic între puterile mondiale. Totul va fi la nivel de amenințări – nu văd explozii.

Toată lumea a spus că al treilea război mondial va izbucni în 2022, dar eu am calculat altceva. Drept urmare, cel de-al treilea război mondial nu a început”, spune Sediq Afghan.

Potrivit acestuia, toată lumea trebuie să se ferească de data de 17 iulie 2023, deoarece va fi de mare importanță pentru toată lumea. Sediq Afghan a spus că până în acel moment șantajul nuclear se va intensifica. Totodată, el a susținut şi că vor apărea noi probleme legate de bolile care se vor reflecta grav asupra întregii lumi.

Profetul este sigur că la data pe care a precizat-o va avea loc un eveniment care va schimba viitorul, însă nu a precizat dacă va fi de bine sau de rău.
Specialistul consideră că Rusia va învinge pentru că Statele Unite sădesc răul la nivel mondial, iar acest lucru este inacceptabil. Dar, în curând, hegemonia acestei puteri va lua sfârșit, „America va începe să regreseze”.

Potrivit previziunilor, diferite state vor începe să tragă „pătura peste ele”, vor dori mai multă libertate și independență, iar matematicianul prezice, de asemenea, „o prăbușire treptată a monedei americane”. În același timp, pe fondul actualei situații globale, propaganda rusă susține că controversatul profet, matematicianul Sediq Afghan, i-a spus lui Putin „să nu facă un pas înapoi de la operațiunea specială”.

Citește și Un nou cutremur a zguduit județul Gorj. Seismul a fost resimțit în mai multe orașe