Starea lui Lucian Isar este bună, dar rămâne internat pentru a fi sub supraveghere medicală

Starea lui Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, care în urma accidentului rutier de pe Valea Oltului a suferit un traumatism cranio-cerebral, este bună, dar mai rămâne internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală pentru a fi sub supraveghere medicală, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

17 mart. 2017, 13:06
Starea lui Lucian Isar este bună, dar rămâne internat pentru a fi sub supraveghere medicală

„Starea pacientului este bună, dar mai rămâne internat sub supraveghere medicală, aşa cum este prevăzut în protocoalele medicale în cazul oricărei persoane care a fost victima unui accident rutier”, a spus Bogdan Opriţa.

Lucian Isar este internat într-un salon din secţia profesorului Mircea Beuran şi este sub supravegherea medicilor de la neurochirurgie şi chirurgie plastică.

Investigaţiile medicale care i-au fost făcute lui Lucian Isar la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost adus joi seară, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, nu au indicat probleme medicale grave.

Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta, soţul senatorului PNL Alina Gorghiu, a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma accidentului rutier în care a fost implicat, joi după-amiază, pe Valea Oltului, unde un tir s-a răsturnat pe o linie de cale ferată.

După accident, Lucian Isar a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde medicii i-au suturat rana şi i-au făcut investigaţii medicale, în condiţiile în era lovit la cap. Ulterior, Lucian Isar a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, RĂNIT în accidentul de pe Valea Oltului, adus la Bucureşti FOTO&VIDEO UPDATE

Primele cercetări ale poliţiştilor la faţa locului au arătat că autovehiculul Porsche Cayenne condus de Lucian Isar a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitară, după care a ricoşat într-un tir, care a fost proiectat pe linia ferată în apropierea localităţii Câineni, judeţul Vâlcea.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


loading...