Starea Reginei Elisabeta a II-a îi îngrijorează pe medici. I-au recomandat suveranei să-şi anuleze o vizită în Irlanda de Nord şi să se odihnească

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a acceptat să urmeze sfaturile medicilor şi să se odihnească pentru următoarele câteva zile anulând o vizită planificată în Irlanda de Nord, a precizat miercuri Palatul Buckingham.

20 oct. 2021, 14:35
Starea Reginei Elisabeta a II-a îi îngrijorează pe medici. I-au recomandat suveranei să-şi anuleze o vizită în Irlanda de Nord şi să se odihnească

Regina a acceptat cu greu recomandările medicale de a se odihni pentru următoarele zile”, a precizat Palatul Buckingham. „Majestatea sa are moralul ridicat şi este dezamăgită că nu mai poate vizita Irlanda de Nord, unde avea programată o serie de întâlniri în cursul zilei de astăzi şi de mâine„.

Suverana a transmis „cele mai călduroase urări de bine rezidenţilor din Irlanda de Nord, pe care aşteaptă cu nerăbdare să-i viziteze în viitor”, a mai precizat biroul de presă al Palatului Buckingham, citat de Daily Mail.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, se află de aproape şapte decenii pe tronul Regatului Unit.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a, enervată de liderii mondiali. Conversaţie privată a monarhului, surprinsă de camere VIDEO

Marţea trecută, ea a fost văzută în timp ce mergea cu un baston, utilizând pentru prima dată acest accesoriu în cadrul unui eveniment public după anul 2004, când a suportat o operaţie la un genunchi. Ea a asistat la o ceremonie organizată la Catedrala Westminster din Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică.

Pentru a intra în catedrală, regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ci una secundară, pentru a scurta traseul pe care îl avea de parcurs.

Citeşte şi Imperiul se destramă. Regina Elisabeta a II-a rămâne fără un stat, pe care Marea Britanie l-a stăpânit în ultimii 400 de ani