Starea Simonei Traşcă s-a înrăutăţit, după ce a fost la un pas de moarte: „Am băut puțin și iar am avut criză”

Starea Simonei Traşcă s-a înrăutăţit, după ce a fost la un pas de moarte. Zilele trecute, vedeta a mers la o petrecere, iar de atunci durerile pe care le avea s-au agravat din cauza alcoolului, iar stările de rău s-au declanşat din nou.

28 sept. 2021, 16:00
Starea Simonei Traşcă s-a înrăutăţit, după ce a fost la un pas de moarte: „Am băut puțin și iar am avut criză”
Starea Simonei Traşcă s-a înrăutăţit

Starea Simonei Traşcă s-a înrăutăţit. Vedeta se simte din ce în ce mai rău, după ce zilele trecute a fost la un pas de moarte din cauza durerilor.

Vedeta susține că totul a pornit de la o sarcină toxică pe care a avut-o mai demult. Anii trecuți, crizele de bilă aveau o frecvență mică, una – două, maxim trei pe an, însă în ultima perioadă acestea s-au înmulțit.

Citeşte şi: EXCLUSIV Simona Traşcă a obţinut control judiciar pentru fanul obsedat: „Sunt mai liniştită, am fost la mănăstire”

Starea Simonei Traşcă s-a înrăutăţit

Weekend-ul acesta am fost în club, mă simțeam ceva mai bine, a fost ziua unei prietene. Am băut puțin și iar am avut criză de fiere. Cine a avut așa ceva, știe. Sunt niște dureri exagerate. Un rău incredibil. Am plecat mai devreme când a început să mi se facă rău.”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

Blondina mărturisea zilele trecute că a crezut că este la un pas de moarte din cauza durerilor insuportabile pe care le avea. „De aproape două săptămâni. Am făcut o criză de fiere și mi-a fost extrem de rău. Știu că am bila mărită. Știu că nu trebuie să beau sucuri acidulate sau să mănânc anumite chestii, dar n-am respectat niciodată”, spunea atunci vedeta.

Simțind că starea sa se agravează din ce în ce mai mult, Simona Trașcă a încercat să ia mai multe pastile pentru a trece peste stările de vomă și amețeală pe care le are din cauza problemelor cu fierea