Starul toboşar din „School of Rock” a murit lovit de maşină. Kevin Clark avea 32 de ani

Kevin Clark, cunoscut în special datorită rolului de baterist interpretat în filmul ″School of Rock″⁣, a murit miercuri, în urma unui accident rutier produs în Chicago.

27 mai 2021, 17:25
Starul toboşar din „School of Rock” a murit lovit de maşină. Kevin Clark avea 32 de ani

Kevin Clark, care a jucat rolul lui Freddy Jones, în „School of Rock”, se deplasa miercuri dimineaţa cu bicicleta în zona de nord-vest a oraşului Chicago când a fost lovit de un autoturism Hyundai Sonata. În urma coliziunii, artistul în vârstă de 32 de ani a fost transportat de urgenţă la spital şi ulterior a fost declarat decedat, potrivit medicului legist din comitatul Cook.

Sora lui Kevin Clark a declarat pentru TMZ că fratele său se deplasa cu bicicleta spre casă la momentul producerii accidentului.

Poliţia a precizat că o femeie de 20 de ani se afla la volanul autoturismului, dar ea nu a fost arestată, fiind eliberată numai o citaţie pe numele său.

Citeşte şi Anunţ dureros, a murit vocea crabului din Mica Sirenă. Samuel E Wright a fost celebru şi pe Broadway, în rolul tatălui leului Simba

Comedia ″School of Rock″⁣ din 2003, cu Jack Black în rol principal, a fost singurul film în care a jucat Clark. Muzicianul a reluat legătura cu Black în 2018 cu ocazia unei reuniuni a „School of Rock”⁣ în timpul unui spectacol susţinut în Chicago de grupul Tenacious D, format din Jack Black şi Kyle Gass.

Mama lui Clark a declarat pentru Chicago Sun Times că fiul său a devenit pasionat de percuţie la vârsta de trei ani ″bătând în oale şi tigăi în subsol″⁣. Clark a cântat în formaţii locale şi a predat muzică la una dintre şcolile ″School of Rock″⁣ din Libertyville, Illinois.

Citeşte şi Charles Grodin, unul dintre cei mai mari actori de comedie de la Hollywood, a murit. King Kong şi Midnight Run sunt doar câteva dintre filmele sale