Starul din „Singur Acasă” a încercat să se sinucidă, din dragoste

Prietenii susţin că Macaulay Culkin, puştiul simpatic din pelicula Home Alone, ajuns acum la vârsta de 32 de ani, nu poate trece peste despărţirea de actriţa Mila Kunis. Deşi relaţia celor doi s-a sfârşit în urmă cu aproape un an, Macaulay Culkin suferă în continuare şi a încercat să se sinucidă, cu heroină.

RomaniaTV.net
17 dec. 2012, 10:01
Starul din „Singur Acasă” a încercat să se sinucidă, din dragoste

Sărbătorile de Iarnă reprezintă pentru multe televiziuni prilejul de a redifuza seria Home Alone, al cărei protagonist este Macaulay Culkin, însă tocmai personajul principal din Singur Acasă a căzut în ghearele deznădejdii, în prag de sărăbători. Despărţirea de Mila Kunis l-a marcat vizibil, iar apropiaţii actorului susţin că acesta, căzut pradă drogurilor, chiar a încercat să se sinucidă.

National Enquirer citează un prieten de-al lui Macaulay Culkin (32 ani), care a descris astfel situaţia: „Vorbea despre sinucidere, ne spunea că nu mai are pentru ce să trăiască. Macaulay avea heroină la îndemană, mai luase câteva pastile înainte şi, dacă nu eram acolo ca să-l oprim, probabil că inima i-ar fi cedat. Era sub influenţa drogurilor, dar ştia ce face. Sunt convins că a încercat să-şi pună capăt zilelor, dar, din fericire, nu era singur. Am chemat paramedicii, iar când aceştia au sosit l-au găsit într-o stare groaznică„.

Prietenii lui Macaulay Culkin susţin că starea acestuia este cauzată de despărţirea de Mila Kunis.