Statele Unite luate de ape: Inundaţii DEVASTATOARE şi alertă de TORNADĂ FOTO VIDEO

Inundaţii de proporţii s-au produs în sud-estul Statelor Unite, unde au fost emise mai multe alerte de tornadă.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 09:22

Alabama, Georgia şi Mississippi sunt statele care se confruntă cu o situaţie dezastruoasă, din cauza inundaţiilor masive. Oamenii au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele în timp ce nivelul apelor a atins cote record. Ploile abundente au fost însoţite în Mississippi şi de rafale puternice de vânt, de intensitatea unor tornade, care au distrus mai multe case.

Cel puţin doi oameni au murit în urma ploilor abundente. Alte zeci de persoane au avut nevoie de intervenţia echipelor de salvare.

Zeci de oameni au rămas blocaţi în locuinţe sau au fost surprinşi în maşini de puhoaie. Autorităţile au intervenit cu bărci şi cu vehicule militare pentru a-i salva.

Citeşte şi Fenomene meteo extreme ar putea să apară în a doua jumătate a anului, din cauza El Nino

„Am văzut mai mulţi oameni care încercau să iasă din maşini împreună cu copiii lor. Apa era până la brâu dacă încercai să ajungi aici”,povesteşte unul dintre cei afectaţi de inundaţiile masin.

Din nefericire, o fetiță de 9 ani din Mississippi a fost luată de ape, în timp ce se juca. Aceeaşi soartă a avut-o şi un bărbat din Atlanta, care a murit înecat. Iar meteorologii le dau veşti proaste în continuare americanilor. Vremea ar urma să se înrăutăţească şi în următoarele zile, se anunță alte furtuni puternice.